10 Comments

  1. metalcrafty said:

    Felicitari pentru articol! Multumesc pentru includere! Ma simt onorata! ^_^

    June 6, 2012
    Reply
  2. punctG said:

    Extrem de bine documentat articolul ca de fiecare data! Felicitari! Multumesc de includere.

    June 6, 2012
    Reply
  3. bookgirl said:

    Superb! Felicitari pentru articol! Multumesc frumos pentru includere! Bravo!!!

    June 6, 2012
    Reply
  4. blanitza said:

    Draga Lavinia, m-ai lasat literalmente fara cuvinte, si-asa muta, m-am umplut de admiratie pentru tot ceea ce ne-ai prezentat aici, si cand spun asta, nu ma refer propriu-zis la documentarea articolului, care este una DE EXCEPTIE, ci ma bucur realmente ca tot acest fast si ideea de REGINA-QUEEN-REINE revine in moda, iar actualele tendinte se straduiesc s-o impuna din nou – si REUSESC, de-altfel, la superlativ. Periplul regal, al carui spectator entuziast ne-ai facut prin articol, este pentru mine ca o promenada de rasfat prin Gradinile Semiramidei, spatiu si motiv care de-o vreme mi se tot plimba prin cap.
    Sunt de-a dreptul incantata ca ideea de REGALITATE tulbura din nou Fashion World, pentru ca fara nicio gluma, dar ma cam saturasem de notiunea “casual”, atasata ca o codita modei in ultima vreme, de parca femeia contemporana nu este nimic mai mult decat persoana pe fuga, pe graba, plina de treaba si stress, iar totul se creeaza pornind de la ideea de “comod”, si nici pe departe de la “estetic”, asa cum ar trebui. Scufundata-n cotidian, femeia actuala uita ca este stirpe de regina, si devine un palmas alergat si transpirat de timpurile moderne, ce bine-mi pare ca se arunca-n aer tendinta asta tampita de moda comoda!!!!
    Multumesc din toata inima pentru selectarea creatiei mele ca parte din aceasta superba Regal Vision Breslo, mare, mare si nesperata bucurie mi-ai facut!!!…

    June 6, 2012
    Reply
  5. ladybeads said:

    Felicitari!
    Achiezez la cele scrise de blanitza , m-am saturat de uniforma strazii de vesnicii blugi si tricou(nimic impotriva lor, dar o schimbar nu strica, un epolet ceva pe tricol acela, sau poate un jabou sau de ce nu un tricou mau funky achizitionat de pe breslo ca doar avem de unde alege)
    Ma simt onorata sa fac parte din acest articol superb , colorat si demn de paginile unei reviste de moda glossy.

    June 6, 2012
    Reply
  6. Ipipura said:

    multumesc frumos pentru includere. pus la favorite:) hihi. pupici

    June 6, 2012
    Reply
  7. IuliaChirila said:

    Arta, inspiratie, maretie, putere, cunoastere, dorinta ….toate subliniate intr-un articol scris cu un deosebit simt al Regalitatii in natura de conceptie si creatie. Sunt onorata pentru prezenta !!!
    Ma inclin cu respect si cu admiratie!

    June 7, 2012
    Reply
  8. tonycat said:

    Un articol foarte bine scris!!!

    June 7, 2012
    Reply
  9. nagual said:

    Inspirat si plin de seva articolul, onorata de companie; merçi!

    June 7, 2012
    Reply
  10. Elyseeart said:

    Va multumesc tuturor pentru cuvintele doesebite si sa detronam casual-ul odata ca prea ne dezbraca de feminitate, suntem toate descendente ale reginelor asa cum spune blanitza/Gabi:)

    June 9, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *