ArtBoutique v.10, “jucat cu casa închisă”

Cele mai frumoase obiecte handmade din ţară vor fi expuse în perioada 8 -10 iunie în Piața Mică din Sibiu, la Galeria Habitus. Numărul de spații puse la dispoziția artiștilor a fost ocupat în totalitate și la această ediție a târgului, fiind așteptați 39 de artizani români din Sibiu, Timișoara,
Arad, București, Baia Mare, Constanța, Covasna, Cluj Napoca și…un argentinian din Buenos Aires. O prezență deja tradițională la edițiile de vară ArtBoutique, Julian Goni va prezenta la Sibiu pentru a patra oară noile sale creații în materie de bijuterii realizate din împletituri din fibre naturale și piele.

Lucrările lui Julian Goni și a celorlați artiști prezenți la ediția jubiliară ArtBoutique vor fi prezentate pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/artboutiquesb. Ediția din acest an va fi una specială atat pentru artiștii expozanți cât și pentru vizitatorii târgului. Într-un an în care Sibiul promovează moștenirea sa baroc, ArtBoutique propune artiștilor talentați un concurs de design cu tema, evident, “baroc.update”. Premiul: o mașină de cusut electrică oferită de unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org

ArtBoutique îmbracă arborii din Piața Mică

Sibienii și turiștii vor avea parte de o surpriză inedită pentru că ArtBoutique și-a propus să înveselească puțin Piața Mică. Cu ajutorul a 11 voluntari pasionați de handmade – cărora le mulțumim și pe această cale, organizatorii vor îmbraca cei doi copaci din fața Galeriei Habitus care probabil suferă din cauza temperaturilor înregistrate în ultima perioadă. “Knitted tree” (trad. – copac croșetat) este un concept folosit foarte des în străinătate pentru a promova produsele handmade și mișcarea eco, în general. Noua vestimentație a celor doi copaci din Piața Mică va putea fi admirată în perioada 1 – 11 iunie.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *