14 Comments

  1. Live said:

    Kiti, tre’ să lupt să obţin şi eu un astfel de loc, plus…capacitatea de a ţine toate cele în cutii! Cutii pe care…le am, dar…:)) Şi da, şi eu visez să am un atelier cam cum vrei tu! Soţul meu mi-a spus că nu costă nimic să visez.:D

    August 31, 2011
    Reply
  2. “atelierul” meu este un mic pui pe langa ce ai tu acolo!!! paradis neevaluabil pentru noi, multi bani investiti pentru cei ce nu fac bijuterii :)

    August 31, 2011
    Reply
  3. lidialoo said:

    uauuuu !felicitari si spor muuult la creatii!

    August 31, 2011
    Reply
  4. Margelute said:

    :))) Bravo pentru un atelier asa ordonat! Spor in tot ce faci!

    August 31, 2011
    Reply
  5. marissa6d11 said:

    cam asa imi imaginez atelierul unui artist precum Kiti :)

    August 31, 2011
    Reply
  6. kiti said:

    Va multumesc fetelor pt aprecieri si-i multumesc Dariei pt acest articol.Nu stiu cum arata majoritatea atelierelor dar cred ca exagerati putin.Nu este decat un colt de sufragerie pe care am incercat sa mi-l aranjez ca toate sa-mi fie la indemana.Investitia pt asa zisul atelier a fost de 90 lei rafturile si cca 50 lei cutiile (o parte le-am confiscat de la sotul meu ).Restul au fost adunate in timp (si reconditionate) de prin poduri, de pe la prieteni si cunostinte.Nici cele doua dispozitive achizitionate mai recent nu au fost f.scumpe 130 amandoua luate in rate .Avantajul meu a fost ca am avut de unde aduna,apoi imaginatia, spiritul organizatoric si mai ales spatiul pt care am platit cu 5 ani din viata dar asta-i alta poveste pe care n-o doresc nimanui.Cred ca sunt multe alte persoane pe breslo care au ateliere mult mai frumoase si mai costisitoare dintre care unele au fost chiar prezentate la aceasta rubrica.Inca odata va multumesc si ma bucur daca v-a placut spatiul meu de lucru pt ca atelier este cam mult spus.

    August 31, 2011
    Reply
  7. Live said:

    Când o să avem bani, bani, o să amenajăm mansarda. Mi s-a promis că acolo o să-mi pot face cameră de lucru. O să-mi fac! Dacă, desigur, până atunci o să mai văd, o să mai pot urca, n-o să am Parkinson, o să ştiu cine sunt şi ce caut în mansardă…:D :))

    August 31, 2011
    Reply
  8. kiti said:

    De ce nu esti mai intreprinzatoare Cristina.Daca ai mansarda ai si atelier fara sa fie nevoie de un vagon de bani ci doar de putina vointa, muuulta dorinta si ceva actiune.

    August 31, 2011
    Reply
  9. Live said:

    Ei, mansarda aia e…pod, deocamdată. Loc de depozitare de fel de fel. La cum se prezintă acum…e nevoie de ceva bănuţi, iar priorităţile sunt altele, acum. da’ vine ea, vremea mea!:D :))

    August 31, 2011
    Reply
  10. baroque said:

    norocoasa.dar nu ma plang. am si eu norocul de a avea un spatiu doar am meu intr un fost cinemetograf .nu e mare .cam 4m/2m. mai rau este ca nu am lumina natu rala.doar vreo 2 becuri …asta e ma multumesc si asa..spor la treaba

    September 2, 2011
    Reply
  11. kiti said:

    Deci e pod nu mansarda.Imi pare rau , oricum cred ca poti amenaja ceva acolo cu bani nu f multi.Iti urez succes si implinirea visului cat mai curand.

    September 2, 2011
    Reply
  12. kiti said:

    Baroque nici eu nu lucrez la lumina naturala pt ca este f slaba in camera respectiva.Important este ca ai un loc al tau unde sa lucrezi acele minunatii.

    October 2, 2011
    Reply
  13. marissa6d11 said:

    Kiti, atelierul tau este perfect ! si bine ca ceea ce te-a marcat, a dat o tenta asa frumoasa personalitatii tale, care se reflecta in tot ceea ce faci.Eu asa te vad : ingenioasa, bine organizata, metodica, hotarata, calma, spontana, bine ancorata in realitate. Spune-mi daca am gresit ceva.

    April 3, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *