7 Comments

  1. soso07 said:

    Multumim ca ne-ai primit in casa ta, Kiti :)
    Sorina

    August 28, 2011
    Reply
  2. aigile said:

    Am poposit cu placere de cateva ori in magazinul “KITI” – nimic pe lume nu mi-ar fi trezit banuiala ca din poza-oglinda scruteaza noii veniti un medic biolog! Doar ca surpriza asta vine sa incheie frumos o zi in care am descoperit colectia “Etnic’ din acest magazin… Ei, bine, mi se pare mie, sau nimic nu anunta explozia de culoare, imaginatie, istorie, zbor peste meridiane si eniclopedii pe care am descoperit-o in aceste splendide creatii?!?
    Nu am folosit la intamplare cuvantul ‘enciclopedii’, pentru ca varietatea pozelor ce insotesc prezentarile, multitudinea informatiilor pe care se sprijina descrierea ‘surselor’ ( si ma refer aici atat la cele de inspiratie, cat si la materialele folosite), toate fac parte dintr-o calatorie – care imi doresc sa mearga on & on!…-o calatorie magica, asa cum numai pe paginile unei enciclopedii poti parcurge! Nu numai atat! – cu cateva poze ale etapelor intermediare de realizare a bijuteriilor, ar iesi cu adevarat o ENCICOLEDIE DE BIJUTERII ETNICE, demna de a rivaliza cu cele ale unor maestri recunoscuti, pe care ii pretuim prin bibliotecile personale (S Withers, L.Jones, etc, etc)!
    Cat timp sa fi acumulat idei pentru un asemenea ‘proiect’?! Impresionanta anvergura, inspiratia, dedicatia si perseverenta – toate astea intr-un plan secund, ca un vulcan ce nu tradeaza energiile crescande! La fel, tenacitatea cu care ai urmarit acest ‘vis’ – WOW! Indraznesc sa spun ca vei trai in orice moment in ‘casuta din vis’ prin puterea cu care stii sa visezi si talentul cu care poti transforma visul in realitate! Felicitari, desi am folosit un eufemism…
    L.E.

    August 28, 2011
    Reply
  3. kiti said:

    In primul rand multe multumiri Zuzulicei pt articol.
    Sorina cu mare placere si daca treci prin Bucuresti poate ma vizitezi si in spatiul real.
    Aigile multumesc pt cuvintele tale si incerc sa raspund unor intrebari puse sau subantelese.Bijuteriile etnic le-am avut in suflet mereu dar colectia ETNIC s-a insinuat pe negandite in magazin nefiind un proiect.Primele bijuterii etnic postate s-au vandut mai greu.Stiam ca undeva, cineva la fel ca si mine are la suflet acest gen de bijuterie si ca vor veni si cumparatorii dar trebuie sa fac mai atractiva prezentarea. Atunci au inceput cautarile pe internet pt prezentare si exemplificare prin poze ..Deci n-au fost idei acumulate, planuri, proiecte ci numai o dragoste pastrata in suflet de ani de zile ( si da, in urma unor calatorii reale dar si imaginare-povestite de tatal meu care calatorea f mult) si materializata in aceste bijuterii. Bijuteriile mele se nasc singure.Materialele creaza modelul care ulterior este incadrat intr-un stil etnic in functie de ceea ce a iesit, de documentare si materialele folosite. M-am gandit chiar sa deschid un nou magazin doar pt etnice pt a le pune mai bine in evidenta si Kiti sa ramana pt toate celelalte.Si da, s-ar parea ca atunci cand incep sa lucrez ma refugiez in casuta de vis.Noroc cu cei din jur care prin solicitarile lor ma readuc la realitate.Deaceea prefer sa lucrez noaptea.
    Nu am inteles

    August 28, 2011
    Reply
  4. aigile said:

    Scuze, a fost din cauza vitezei – desigur am vrut sa scriu ‘…o ENCICLOPEDIE DE BIJUTERII ETNICE’.
    Si daca nu a fost un ‘program’, e si mai super! Asta nu inseamna ca ideea nu dospea intr-un anume loc al mintii… Ai incercat vreodata sa spui o fraza backwords?! Cam asa mi s-ar parea mie ceea ce pentru tine au fost niste bijuterii care s-au nascut singure, cum ai spus. Intr-un concept coerent, unitar. Crede-ma, lucrurile nu chiar fall into places out of nowhere, so, give you some credit! Like I said, ‘congrats’ it’s a too small word!

    August 28, 2011
    Reply
  5. kiti said:

    Am plecat in viteza cu catelul si am lasat fraza neterminata.Vroiam sa spun ca n-am inteles acea referire la eufemism ????Referitor la fraza backwords nu n-am incercat dar ai perfecta dreptate.Mi-e mi-a venit in minte zicala cu oul si gaina atunci cand am scris. Care a fost inainte ?La mine sigur au fost bijuteriile si apoi documentarea si documentarea si tot asa pana am descoperit o lume magnifica.

    August 28, 2011
    Reply
  6. kiti said:

    Si documentarea a dus apoi la aparitia altor idei si tot asa.

    August 28, 2011
    Reply
  7. Anonymous said:

    […] tau. Pe Cristina-Kiti aţi cunoscut-o deja mai bine săptămâna trecută, la rubrica despre casă şi grădină. Astăzi vom afla mai multe despre atelierul […]

    August 31, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *