Magazine noi pe Breslo…Mariet

M-am intors din concediu si revin cu forte proaspete sa va arat un magazin special, cu tot felul de accesorii realizate cu mare drag…Maria aduce in magazinul ei gingasie, bucurie si prospetime. Am avut prilejul sa-i pun cateva intrebari si ea sa-mi raspunda, va invit sa cititi interviul de mai jos, enjoy!
1. Cine se afla in spatele magazinului “Mariet” de pe Breslo?
Buna tuturor!

Ma numesc Maria Trambitasu, am 25 de ani, sunt din Galati si imi plac lucrurile migaloase si detaliate. Am terminat facultatea de Litere insa ma mandresc cu cea mai mare realizare a mea – fetita mea, o mica prajiturica, ce ma inspira zi de zi.

2.   De cand te-ai apucat de realizat accesorii ?

De mica am avut inclinatie spre desen, caligrafie si in general pentru latura umana. Inca de pe la varsta de 12 ani, impreuna cu cea mai buna prietena, mesteream bratarele din margele in forme si culori variate.

Pasiunea a reinceput in perioada de concediu pre si post natal, cand am simtit nevoia sa imi ocup timpul liber cu ceva creativ. Am inceput prin a realiza figurine din Fimo si treptat am ajuns la fetru, margele, pietre semipretioase, ceramica si culori acrilice. Toate aceste tehnici si materiale au devenit o parte importanta a vietii mele.

3. Cum de ai vrut sa ai un magazin pe Breslo ?

Initial am creeat pentru mine si prieteni, apoi am postat pe blog si abia mai tarziu mi-am creeat un  cont pe Breslo. Cumparam de ceva timp furnituri de pe Breslo si in fiecare zi intram si admiram minunatiile postate, asa ca intr-o zi am hotarat sa ma alatur voua si sa postez si eu.

4. Povesteste-ne despre ceea ce realizezi tu .

Tot ceea ce fac imi este drag, le fac exact pentru gustul si preferintele mele, de aceea imi si vine greu sa ma despart de ele uneori insa stiu ca aceeasi bucurie pe care o am eu cand le le finisez o pot avea cei care le indragesc, aleg sa le cumpere si apoi sa le poarte. Dupa cum veti observa, nu prea port coliere, preferand in schimb bratarile, cerceii, inelele si brosele, lucru reflectat si in continutul magazinului meu. Ador culorile vii dar si pastelurile, accesoriile hazlii dar si pe cele elegante.

5. Ce materiale folosesti in special si de ce iti plac acestea ?

Avand experienta cu lutul polimeric am realizat ca e prea fragil pentru gustul si stilul meu de viata (de mamica activa), asa ca m-am reprofilat pe ceramica. Este mai rezistenta cu toate ca este mai putin maleabila comparativ cu Fimo sau alte luturi polimerice, dar are avantajul ca poate fi pictata cu usurinta. De asemenea ador perlele, cristalele, dantela, florile din rasina, cameele, materialele si metalele pretioase, adica tot ce este fin, romantic si extrem de feminin.

6. De unde iti vin ideile atunci cand incepi sa lucrezi ?

In primul rand ma inspira fetita mea : dragalasenia copilariei, stangacia ei hazlie si culorile spre care se indreapta mereu cand iesim in parc sau la cumparaturi; ma inspira si sfaturile sotului meu care uneori este de mare ajutor desi acesta teritoriu este oarecum strain de el J. Ma mai inspira, in munca mea, pozele profesionale ce le gasesc pe internet, natura in toate formele si culorile ei, unele bijuterii ce imi plac si pe care incerc sa le prelucrez sa fie exact pe gustul meu, si in special categoria gourmet.

Imi plac deosebit de mult prajiturile – atat creearea cat si savurarea lor – de aceea am si ales o briosa ca logo reprezentativ pentru magazinul Mariet. Imi doream un simbol care sa imi reprezinte preferintele, si cred ca prajiturile sunt alegerea perfecta!

7. Cui ii sunt adresate creatiile tale ?

Creatiile mele pot fi purtate atat de adolescente cat si de persoane mai mature, carora sa le placa petele de culoare ce personalizeaza si invioreaza tinutele si care sunt reprezentate de creatiile mele.

Gasesti in magazinul meu accesorii colorate, accesorii pastelate, accesorii pretioase si elegante sau accesorii simple si fine, cu preturi variate pentru toate gusturile si buzunarasele.

Va urez tuturor sa savurati cu placere plimbarea prin cofetaria Mariet!

5 Comments

  1. am remarcat acest magazin…tare vesel si inspirat. Felicitari si tot inainte

    August 30, 2011
    Reply
  2. Ce dragut !Mi-a atras in mod deosebit atentia fetita adorabila .
    Mult succes!
    Oana

    August 30, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *