4 Comments

  1. carnuvasile said:

    Sunt super! Calde, cu putin unt sau frisca niste dulceata de capsuni sau zmeura….

    August 24, 2013
    Reply
  2. bookgirl said:

    Trebuie sa fie nemaipomenit de bune ! Felicitari pentru reteta, Diana.

    August 25, 2013
    Reply
  3. Evutza said:

    Da, sunt foarte bune, foarte pufoase mai ales! ;)
    Si multumesc frumos de aprecieri, Aura! te pup

    August 25, 2013
    Reply
  4. GabyS said:

    Am mancat in Anglia, cu ceai, dulceata din fructe de padure si smantana, si mi s-au parut fabuloase. Am luat reteta, dar cum era cu faina care creste singura (la ei se gaseste la supermarket asa, gata preparata), mi-a fost lene sa calculez cantitatea de praf de copt raportat la cantitatea de faina din reteta si am tot amanat. Cand am vazut reteta ta, Diana, mi s-au trezit amintiri dulci si pufoase si m-am hotarat sa fac si eu scones. Cred ca a durat cam 30 minute, cu tot cu coptul, si au iesit divine!!! Eu nu am avut stafide, iar de portionat, le-am taiat cu o cescuta mica. Au iesit incredibil de pufoase si parfumate, iar la cantitatea de zahar din reteta sunt chiar destul de dulci, nu trebuie decat un pic de dulceata de fructe acrisoare si totul e perfect! Cu un ceai negru alaturi sunt un adevarat festin al simturilor! Multumesc pentru reteta, Diana!

    August 27, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *