Red red wine

Chiar dacă Marsala a fost anunțată ca fiind culoarea anului în decembrie 2014, aceasta nu a fost foarte rapid uitată de designeri, continuând să o folosească în modă, în colecțiile de toamnă-iarnă 2015-2016 dar și în designul de ambient. Așă că, până la anunțarea culorii anului viitor, vă puteți încă delecta cu nuanțe de roșu pământiu. Acestea au devenit mai saturate, mai profunde față de iarna trecută, pe lângă binecunoscuta nuanță marsala, folosindu-se nuanțe de burgundy cu reflexele sale violete, bordeaux cu note maronii și rubiniul.

Aceaste culori sunt ușor de combinat și ușor de purtat indiferent de culoarea pielii. Reprezentanții Pantone, susțineau că marsala “este o culoare organică, însă are totodată, un aer sofisticat”, și cu această culoare au pavat drumul celorlalte nuanțe de roșu în acest sezon.

Chiar dacă este culoarea anului, fiind purtată astfel și în sezonul cald, este mult mai ușor de asociat cu sezonul rece, fiind o culoare pe care toată lumea o asociază toamnei. Criticii de modă compară toamna cu o invitație de a explora podgoriile și de a te delecta cu parfumurile, gusturile și culorile vinului, purtându-le și în vestimentație și dând frâu liber imaginației.

Iată cum au fost inspirați designerii Breslo de nuanțele vinului pentru această toamnă.

marsala 1

pulover onibon 80 lei / perna BataviaDesign 70 / bratara licuroxana 37.99 lei / cercei mufulina 16 lei /set mama fiica hiramayashakia 599 lei / cercei nairafee 50 lei / geanta ritaboth121  100 lei

marsala 2

colier Bijuterii.Handmade.13 235 lei / cercei mufulina 17 lei / ie tricotata onibon 120 lei / rochie MissGrey 339 lei /perna dushky  60 lei / geanta anitabdesign 130 lei / colier zarra 250 lei

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *