Piua se întoarce! Târg alternativ pentru copii și părinți liberi

Piua se întoarce! A 2-a ediție a târgului alternativ pentru copii se întâmplă în weekend-ul 1-2 Aprilie, 10:00-20:00, în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii, cu intrare din bulevard).

______________________

Detalii si poze pe evenimentul Facebook >>

______________________

După o primă ediție care a demonstrat tuturor că se poate, Piua revine cu încă 40 de branduri românești ce refuză să adere la clișeele pieței mass-market pentru copii. Toate proiectele pe care le vom cunoaște la ediția a 2-a vor avea în centru dezvoltarea echilibrată a celor mici: fizic, emoțional și intelectual.

Încă puțin și ne vedem din nou, însă până atunci iată câteva vârfuri de la ediția trecută:

1. Atmosfera! E mult mai mult decât doar un alt târg

Piua calcă pe urmele Dichisar, împrumutând rețeta secretă a târgurilor Breslo: cea care te face să mai rămâi mult timp după ce ai văzut deja toți expozanții. E un motiv excelent de a-i scoate pe cei mici din casă și un loc cu adevărat fun pentru a petrece timp cu toată familia.

2. Design cu substanță pentru copii, made in RO

Niciodată nu e prea devreme pentru design și artă. La Piua ne-au demonstrat asta nume importante precum Irina Neacșu, Patrick Moraras de la Mormi, Raluca & Matei Arnăutu de la Ploosh Dolls, Daniel Strugaru de la KiddoBox Toys plus mulți alți creatori pe care vă invităm să îi cunoașteți în persoană.

3. Focusul pe STEM (Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică)

Ne-a plăcut abordarea relaxată și inclusiva a proiectelor din zona STEM. Copiii au învățat bazele programării cu Step IT Academy, Learning HUB le-a făcut introducerea prin joacă în concepte complexe ca timpul și energia, iar Devar Kids le-a trezit interesul pentru realitatea augmentată.

4. Spațiile de joacă liberă

La Piua ne-am cunoscut mai bine copiii cu ajutorul Metal creativ și al specialiștilor de la Centrul de psihologie creativă. I-am lăsat să exploreze turnurile multi-funcționale de la Stația de joacă iar EverToys le-a pus la dispoziție cele mai captivante modele din gama lor generoasă de jucării de închiriat.

 5. Bunătătile de la bar și prilejul de respiro pentru părinți

Pentru că echilibrul părintilor, cu propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce inseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, înainte de copii. Dar ne-a ajutat atmosfera Piua să ne redescoperim la un brunch Beautyfood, după un mini-masaj de reîncărcare de la instructorii Centrului Biofocus.

Ne vedem acolo pe 1-2 Aprilie, la Impact Hub București. Join pe Facebook, să nu uitați! >> Piua! – Târg pentru copii și părinti liberi

_____________

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, este destinat exclusiv brandurilor inteligente, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua! oferă părinților bucureșteni o alternativă cu substanță: design românesc de calitate si proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, Revista BABY, Sloop

Și suportul media al

Qbebe, Clopotel.ro, Copilul.ro, SuntParinte.ro, Totul despre mame, KidSpots, Shakespeare School, UrbanKid.ro, Mamadeprofesie.ro, Centrul de Parenting   •  Revista AVANTAJE, DivaHair.ro   •   Modernism Punct Ro, Orasul Meu, Bucharest City App, Metropotam, VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, getlokal.ro

Lovingly blogged by

Blog in Tandem, Şi Blondele Gândesc, Frici de mămici, Cristina Oţel, Anaisbaby

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *