O alternativa creativa si minimalista la bijuteriile din aur – interviu cu Minionette

Orice inceput este marcat de incertitudini si nu trebuie sa le lasi sa te consume. Vei intampina numeroase dificultati, din acest motiv e important sa te concentrezi pe solutii si sa fii cat mai creativ in identificarea lor. Oamenii din jur te pot incuraja sau descuraja excesiv. E bine sa fii concentrat pe obiectivul tau si sa incerci sa extragi din feedback-ul celorlalti doar ceea ce conteaza.

Poza Echipa Minionette

Cand vine vorba de bijuterii, stim sigur ca avem de unde alege: contemporane, din argint, din platina sau alte materiale care stralucesc frumos, pe piata din Romania exista o gama diversificata, majoritatea fiind semnate de designeri cunoscuti. Dar cand vine vorba de bijuterii din aur, nu exista prea multe variante si nici nu stim unde sa le cautam, in afara de magazinele fizice.

“Feminitatea este o stare pe care cautam sa o exprimam prin fiecare bijuterie realizata. Creatiile Minionette sunt din aur alb, galben sau roz de 14 K sau 18 K si innobilate uneori cu pietre pretioase.”

Am fost extrem de incantati cand i-am cunoscut pe oamenii minunati de la Minionette – un brand care vine cu o alternativa creativa si minimalista la bijuteriile din aur pe care le gasim in Romania.

14787811094542704-item960x720

Minionette are in spate 6 oameni talentati care afirma ca echipa si chimia sunt cele mai importante componente ale unui brand. Impreuna se ocupa de absolut tot, de la concept si productie, pana la promovare si vanzare.

“Conecteaza-te la nevoile clientilor tai. E important sa stii ce isi doresc, ce anume prefera din colectia prezentata de tine si in general sa fii deschis in a primi feedback si a tine cont de el atunci cand este cazul.”

Increderea si rabdarea – acestea sunt doua ingrediente dupa care echipa se ghideaza. Au reusit sa treaca cu brio peste incertitudini si provocari, si nu se lasa usor descurajati. Minionette a devenit un job full-time de suflet, pentru oameni care apreciaza munca unor perfectionisti cand vine vorba de bijuteriile din aur.

14500482_1835317843368164_3261191509271270930_o

Va invitam sa cititi mai jos interviul lor si nu va sfiiti sa le adresati intrebari >>


B: Salut! Care este povestea voastra, pe scurt? 

Minionette s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa creativa si minimalista la bijuteriile din aur pe care le gasim pe piata din Romania. Pentru a ne asigura ca putem realiza bijuteriile ideale, am dezvoltat atelierul Minionette, un spatiu al creatiei si al noului, unde mainile iscusite ale bijutierilor modeleaza si finiseaza produsele imaginate. Feminitatea este o stare pe care cautam sa o exprimam prin fiecare bijuterie realizata. Creatiile Minionette sunt din aur alb, galben sau roz de 14 K sau 18 K si innobilate uneori cu pietre pretioase.

14776613344524412-item960x720B: Credeti ca vi s-a schimbat viata in vreun fel de cand faceti exact ceea ce va place?

A trecut un an de cand am lansat site-ul minionette.ro si de atunci am invatat o multime de lucruri si o sa impartasim cu voi 3 dintre cele mai importante lectii:

1. Trebuie sa ai incredere in tine si sa ai rabadare.
Orice inceput este marcat de incertitudini si nu trebuie sa le lasi sa te consume. Vei intampina numeroase dificultati, din acest motiv e important sa te concentrezi pe solutii si sa fii cat mai creativ in identificarea lor. Oamenii din jur te pot incuraja sau descuraja excesiv. E bine sa fii concentrat pe obiectivul tau si sa incerci sa extragi din feedback-ul celorlalti doar ceea ce conteaza.

2. Echipa este esentiala. Noi suntem 6 in total si avem o chimie foarte buna. Impreuna ne ocupam de tot de la concept, productie, promovare si pana la vanzare. E important sa identifici oamenii potriviti pentru job-ul potrivit. Desi suna a cliseu, atunci cand esti la inceput nu prea iti permiti sa alegi gresit. Mai bine sa-ti iei un timp mai indelungat de cautare, decat sa pornesti cu cineva care te trage in jos sau care nu crede in proiectul tau.

14787809364542700-item960x7203. Conecteaza-te la nevoile clientilor tai. E important sa stii ce isi doresc, ce anume prefera din colectia prezentata de tine si in general sa fii deschis in a primi feedback si a tine cont de el atunci cand este cazul. Lucram adesea cu clientii Minionette pentru a realiza bijuterii pe comanda. Gusturile sunt foarte diferite, iar acest lucru reprezinta o provocare pentru noi, o sansa de a ne dezvolta. In plus, nu exista satisfactie mai mare decat sa stii ca bijuteria realizata de tine e indragita si purtata cu mandrie.

B: Ne povestiti ceva amuzant, emotionant sau pur si simplu interesant legat de experienta voastra cu handmade-ul?

Bijuteriile Minionette sunt micute si uneori e o adevarata provocare sa finisezi un cercel de 8 mm inaltime. Asa ca unul din bijutierii nostri si-a petrecut o zi intreaga cautand un cercel buclucas in atelier. Din fericire l-a gasit in final.

14800587884565192-item960x720

B: Cum v-a ajutat Breslo in demersul vostru?

Cand ne gandim la Breslo ne vin in mine cateva lucruri: creativitate, comunitate, inovatie si multa bucurie. Spunem bucurie pentru ca pagina Breslo este tot timpul foarte vesela si fresh, prezentand lucruri adorabile. Am vrea sa le cumparam pe toate. :)

B: Ce creatori de pe Breslo admirati?

Sunt absolut minunate gentile de la Spicul De Grau. Ne mai plac accesoriile de la Kristine Bridal si pernele de la Katafolt.

B: Spuneti-ne motivele pentru care cumparati produse handmade

Pentru creativitate, calitate si poveste.

B: Cum recunoasteti un #dependentdehandmade?

1. Dupa port (tot timpul are ceva interesant si diferit – o gentuta mai funky, o brosa fantezista..)
2. Dupa curiozitate. E mereu in cautarea unor noi experiente si povesti.
3. Testeaza fara teama.

B: Pe ce muzica lucrati?

Va invitam cu drag in magazinul de pe Breslo pentru a descoperi bijuteriile din aur, gata sa fie oferite cadou >> Magazin Minionette

Spor si multa inspiratie! ❤

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *