Magazine noi pe Breslo – todd.gryfinn

Manutele talentate ale lui Tudor confectioneaza un alt fel de bratari ale prieteniei, in care isi reflecta personalitatea si pasiunea pentru “vamaiotii” din noi. Desi detine un magazin recent imbratisat de comunitatea breslasa, promite sa ne incante cu o gramada de modele de bratarici, ce izvoresc din bogata sa imaginatie. Povestea lui si a creatiilor sale o impartaseste cu noi mai pe larg in randurile de mai jos. Enjoy!

 Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.

Ma numesc Rapanu Tudor, am 16 ani, si am inceput sa confectionez bratari in iarna lui 2011. Iubesc animalele, dulciurile (desigur!) si in pricipal, muzica rock (trupa mea favorita: Paramore).

Ce te inspira atunci cand creezi? 

Ce ma inspira atunci cand fac bratari? In principal alti oameni. Vad diverse modele facute de alti oameni, iar daca acele culori ma atrag sau daca modelul ma atrage, atunci imi spun “Trebuie sa o am (bratara)!” si-mi pun planul in aplicare. :)

Care sunt materialele tale preferate si de ce? 

Pentru ce lucrez, prefer jurubitele (’embroidery floss’ in limba engleza, mai cunoscute in Romania su numele de ‘ata de goblen’), care sunt mai stralucitoare si mai maleabile decat ata de cusut, insa cand jurubitele nu sunt prin casa, folosesc ata de cusut pusa in 6.

Cum ai caracteriza creatiile tale?

Cred ca produsele mele sunt colorate intens, facute cu multa grija, cu cele mai bune combinatii de culori pe care le pot gasi, si mai ales cu preturi acceptabile. :D

Cum a inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?

Cum a inceput totul? Dupa cum am mai spus, fac bratari din 2011. Am invatat aceasta arta de la o buna prietena care facea si ea bratari si le vindea colegilor sau prietenilor. Dupa cateva luni, in care am invatat cateva modele, am inceput sa vand colegilor mei. Se pare ca a prins foarte bine si apoi am inceput sa fac bratari cu modele din ce in ce mai complicate, iar la un moment dat faceam bratari mai mult de placere, decat pentru comenzi… Si am ajuns aici!

Care sunt etapele procesului de creatie?

Cat despre proces, caut modele noi, aleg culorile care mi se par cele mai potrivite pentru acel model, aleg atele potrivite, incep bratara si odata cu ea, ascult muzica sau ma uit la televizor. La sfarsit, nu-mi dau seama cat timp am petrecut facand o bratara.

Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Are o semificatie anume?

‘todd.gryfinn’ este de fapt pseudonimul meu… ‘Todd’ este ‘Tudor’ in engleza, iar ‘Gryfinn’ vine de la ‘Gryfinndor’, o casa din celebra serie ‘Harry Potter”.

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Planuiesc sa pun cat mai multe din bratarile pe care le am si pe care urmeaza sa le confectionez si sa imi extind catgoriile de produse.

3 Comments

  1. mari40 said:

    Foarte frumoase bratarile tale, succes in continuare si inspiratie multa, felicitari!

    September 8, 2013
    Reply
  2. mielena said:

    Felicitari Tudor! :)

    September 9, 2013
    Reply
  3. soso07 said:

    Excelent !!! Bravo, Tudor :)

    September 10, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *