Magazine noi pe Breslo – Linashop

Azi descoperim, daca nu am facut-o deja, un magazin cu o vibratie dictata de transformarile naturii de la un sezon la altul. E foarte interesant de rasfoit, mai ales daca vrem sa ne incarcam cu pozitivism si calm.

DSC_3154b

Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.

Îmi place să fiu liberă şi să mă exprim precum simt. Această libertate  mi-am câştigat-o reîntorcându-mă în satul natal, după o perioadă de 7 ani petrecuţi într-un oraş aglomerat, perioadă dedicată studiilor. Petrec mult timp în aer liber, mă ocup de grădinărit, iar pentru relaxare prefer drumeţiile montane şi cele cu bicicleta. Pe timp de iarnă sunt instructor de snowboard.

        Trăiesc înconjurată de natura pe care o iubesc şi care îmi umple sufletul de bucurie în fiecare zi. Ador culorile, parfumul florilor, creaţiile handmade şi tot ce e natural.

breslo-2401291-product

Ce te inspira atunci cand creezi? 

Elementele ce mă înspiră în tot ce creez îşi au rădăcinile în minunata natură. Sunt fermecătoarele culori pale sau intense şi asociaţia dintre ele în funcţie de transformarea lor pe parcursul fiecărui anotimp. De exemplu, acum că primăvara e în toi, apelez la culoarea verde – culoarea renaşterii şi la cea violet precum e liliacul înflorit – pentru realizarea bijuteriilor din colecţia acestui sezon.

breslo-2430345-product

Care sunt materialele tale preferate si de ce? 

Cum scriam mai devreme, îmi place tot ce e natural, aşadar şi atunci când creez optez doar pentru materiale naturale. Preferatele mele sunt firele de macrame şi de mătase pentru că sunt fine, subţiri şi îmi permit să creez bijuterii delicate. Folosesc de asemeni firul de cupru care conferă strălucire, eleganţă şi un plus de fermitate bijuteriilor, iar ca accesorii le folosesc pe cele în stil vintage.

breslo-2463166-product

Cum ai caracteriza creatiile tale?

Bijuteriile ce le creez sunt fine şi delicate prin firele din care sunt realizate, sunt strălucitoare, pasionale, elegante prin paleta de culori aleasă, sunt însufleţite şi transmit emoţie prin maniera cu care sunt lucrate.

breslo-2554591-product

Cum a inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?

Am început să creez bijuterii handmade în urmă cu 2 ani din dorinţa de a da curs creativităţii lăuntrice. Înainte de realizarea acestor creaţii, pe o perioadă de vreo 5 ani, m-am apucat de mânuit andrelele iar mai apoi croşeta. Am realizat căciuli, ciorapi, hăiniţe şi alte articole pentru nou-născuţi, obiecte decorative, genţi şi diverse lucruşoare măiestrite cu drag, toate acestea după modele.

 La un moment dat simţeam să las imaginaţia să lucreze în mod natural şi astfel am început să creez bijuterii în diferite modele şi combinaţii de culori după simţul propriu.

În acel moment am descoperit magia handmade.

breslo-2401255-product

Care sunt etapele procesului de creatie?

Îmi găsesc ideile în propria imaginaţie sau mă înspir din natură; de aici şi până la finalizarea produsului totul e magie, căci handmade e magic.

breslo-2397678-product

Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Are o semificatie anume?

Numele brandului are legătură cu numele meu şi îl găsesc potrivit ca brand deoarece atât bijuteriile cât şi Lina sunt delicate, fine, rafinate.

breslo-2389905-product

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

În ceea ce priveşte magazinul, îmi propun să îl dezvolt încât să fie plăcut şi încântător pentru persoanele ce îl vizitează şi să arate cât mai profesionist. Pentru imaginea magazinului dar şi pentru prezentarea produselor colaborez cu un fotograf dedicat şi cu simţ pentru frumos.

One Comment

  1. FierForArt said:

    Ingenioasa combinatie. Cat despre prima fotografie = cele 1000 de cuvinte despre vara, mare, vant, zbor … :)

    May 5, 2014
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *