Magazine noi pe Breslo – Avas Deco

Avas Deco asociaza margeluta cu margeluta pana ce obtine un efect delicat intr-o paleta de culori asemenea.

breslo-2459794-product

Cine este persoana din spatele magazinului? Spune ne cateva cuvinte despre tine.

Conceptul Avas Deco inseamna doua prietene, doua Roxane, avand in comun un barbat (sot,respectiv frate) si multa imaginatie. Nestiind ce sa facem cu ea si fiindu-ne de prisos am decis sa o aplicam fara prea multa planificare. Astfel, una din noi se ocupa de creatie ( absolventa a facultatii de arte din iasi) si una de tot ce reprezinta management si marketing (absolventa a facultatii de economie).

Suna grandios insa e o realitate desfasurata la nivel minor pe care ne dorim sa o extindem in timp, devenind un mic brand local.

breslo-2459424-product

Ce te inspira atunci cand creezi?

In spatele creatiei stau anii de facultate care mi au deschis sinapsele spre o alta lume, cea a imaginatiei . Creez dupa instinct, amestec culori dupa starea de moment. Imi dau seama ca dupa o zi de munca, un accesoriu povesteste clar starea mea interioara si, cred, ca acesta este cel mai important lucru in procesul de creatie a unor obiecte originale.

breslo-2459481-product

Care sunt materialele tale preferate si de ce?

Pietrele naturale, clar. Perfectiunea unei margele din piatra naturala ma copleseste, raceala, duritatea lor sunt caracteristici complimentate perfect de o cromatica bine aleasa.

breslo-2459559-product
Cum ai caracteriza creatiile tale?

Creatiile noastre sunt influentate atat de partea practica, echilibrata, matematica (o roxana) cat si de cea visatoare, fluida, artistica (cea de a doua roxana). Rezultatul: Colorat, perfect intr un mod degajat.

breslo-2459726-product
Cum ai inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?

Inceputul a fost timid. Totul a pornit intr-o perioada zbuciumata in care imi doream un pivot, un centru al universului. Si l-am gasit, aplicand dragostea pentru culoare intr-un domeniu drag mie , cel al creatiilor manuale. Am reusit peste putin timp sa capat experienta si mi-am dorit mai mult, asa a aparut cealalta jumatate a conceptului, partea exacta, cea de-a doua Roxana.

breslo-2460030-product
Care sunt etapele procesului de creatie?

Totul incepe cu cercetare pe internet, ceva inspiratie, alegerea cromaticii si apoi lucrul in sine, insa totul se intampla fara o planificare anume, ci mai mult dupa starea de spirit.

breslo-2518308-product

Cum ai ajuns la numele magazinului/brandului? Are o semnificatie anume?

Astfel, acum procesul de creatie este unul complet. Am inceput cu alegerea brandului care este o anagrama a numelui de familie pe care il impartim. A urmat stabilirea unor tipuri de accesorii cu care putem experimenta, achizitionarea materiei prime si apoi procesul de creatie in sine, una pe partea artistica, cealalta pe partea de marketing.

breslo-2480961-product

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Vom incerca sa depasim asteptarile noastre si ale celor ce vor ajunge sa indrageasca conceptul Avas Deco.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *