13 Comments

  1. Un artist cu personalitate si un mare cavaler, la propriu si la figurat, pentru ca face parte din “Ordinul Cavalerilor de Medias” (a se observa, in poza 1, ce bine-l prinde costumul!). Este lesne de inteles, deci, de ce e im-po-si-bil sa nu fie remarcat la targuri, atat prin prezenta cat si prin creatii, si sa nu atraga televiziunile si reporterii. Credeti-ma pe cuvant, da la interviuri,…sa te oftici, nu alta! Mare V.I.P., da’ modest !:)

    April 16, 2012
    Reply
  2. Prima poza mi-a atras si mie atentia si cred ca e de la Festivalul medieval din Sibiu. Am trecut pe acolo si am vazut zona unde se lucrau bijuterii si se topeau metale. Bravo pentru lucrusoarele pe care le faci! Este cu adevarat arta!

    April 16, 2012
    Reply
  3. mady68 said:

    Produse minunate,create de un om sensibil,ma bucur ca am cateva din creatiile sale,Felicitari

    April 16, 2012
    Reply
  4. ana-iulia said:

    Creatii cu totul speciale. Am descoperit parca o alte lume in magazinul tau. :)

    April 16, 2012
    Reply
  5. Nisina said:

    Mandru mai esti , Bufnitoiule , ca-mi vine sa te pun wallpaper !! Frumos mai indoi tu sarma aia si-i dai viata … Cavalerul Bijuteriilor de Cupru !!

    April 16, 2012
    Reply
  6. anitabdesign said:

    Un om cu suflet mare si sunt mandru ca am facut cunostinta la targuri! Sper sa ne vedem cat mai des la evenimente! Spor si multe idei iti doresc Dan!

    April 17, 2012
    Reply
  7. tonycat said:

    Ce creatii frumoase!!! Le-am vazut si eu la targ, in Bucuresti, asa ca nu ezitati sa vizitati targurile din Bucuresti e posibil sa aveti privilegiul de a le vedea, pentru mine sunt mai de valoare decat orice bijuterie sclipitoare cu cristale. La multi, multi ani de creatii minunate!

    April 17, 2012
    Reply
  8. aigile said:

    Poate ca a avut vreun stramos maestru armurier sau heraldic – altfel de unde sa i se traga siguranta cu care trateaza arama, si linia fina, caligrafica aproape, a semnelor-podoabe pe care se ‘bat’ ochi si… inimi?!(…ca am notat ‘suspinurile’ ascunse in cele de mai sus!…) Pe mine m-a cucerit si cu insemnul-renume, si, culmea! cu ‘bataia'(…’fierului cat e cald’ – ma rog, a cuprului, treaca de la noi!) si ‘suceala’ (da! tot de sarme era vorba…) – toate demne de un adevarat cavaler, ratacit ‘vizitator’ din vremuri de glorii (daca stiti filmele…)!Lasand gluma la o parte: fericiti cei care-i sunt pe-aproape – si noi multumim de-asa onoare sa ne fi fost prezentat!

    April 17, 2012
    Reply
  9. Si eu am o brosa si o bratara facuta de tine, pe care le port cu fala, si cu care sincer, fac ceva valva pe unde ma duc. Te-am recomandat cu caldura cunostintelor mele, de fapt podoabele se recomanda singure. Felicitari si succes in continuare!

    April 17, 2012
    Reply
  10. FloareInDar said:

    Felicitari! Chiar sunt niste idei proaspete, de care piata de handmade avea nevoie. Chitara o voi retine. ;) Mult succes, sa reusesti asa cum ti-ai propus!

    April 17, 2012
    Reply
  11. nagual said:

    Un magazin cu totul special, felicitari!!!
    Pe cand si creatii vestimentare?

    April 17, 2012
    Reply
  12. miniart said:

    De mare efect creatii!!!! Sanatate si la mai mare!!!!

    April 20, 2012
    Reply
  13. Lyria said:

    Foarte frumoase, multa inspiratie in continuare!

    April 21, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *