17 Comments

  1. miki33 said:

    Cum ti-am mai spus, ceea ce faci se va eidentia mereu.Din 2000 de coliere lucrate in maniera ta de 2000 de persoane diferite pe al tau il recunosc din prima si e cel care-mi place. Mult succes. Cu drag….

    November 22, 2010
    Reply
  2. anky said:

    Ce interviu frumos! :)
    Si mie imi place foarte tare stilul foarte usor de recunoscut al creatiilor Mihaelei!
    Mult succes in continuare, alaturi de familia ta! :)

    November 22, 2010
    Reply
  3. Multumesc mult Mihaela pentru aprecieri si sustinere .

    November 22, 2010
    Reply
  4. Kjoco said:

    Aoleu! Multa bucurie!

    November 22, 2010
    Reply
  5. havin said:

    ma bucur mult sa citesc acest interviu! mai cu seama ca am aflat despre Mihaela lucruri pe care nu le stiam…felicitari si multa inspiratie in continuare, este o adevarata placere sa redescopar in fiecare piesa originalitatea muncii tale!

    November 22, 2010
    Reply
  6. Multa bafta in continuare! Ai o fetita foarte frumoasa.

    November 22, 2010
    Reply
  7. georgette said:

    Pentru Mihaela as deschide o carte fara sfarsit. Am cunoscut-o aici, la inceput doar dintr-o plimbare printre artisti pentru ca in cele din urma sa descopar usor omul, prietena, partenerul extraordinar de dialog, simtul umorului si infinita rabdare si indemanare care m-au facut clientul fidel de acum. Bucuria de a gasi valori sufletesti si discretia care o deosebeste si o face feminina sunt toate marile mele cadouri, rasplata pentru speranta si credinta ca exista acea comunicare mult cautata… Ii doresc multe vise magice, clipe pline de soare si atingere de nestemat!

    November 22, 2010
    Reply
  8. lucashop said:

    Mult succes,creatiile tale m-au incantat de la inceput..si te urmaresc constant..superbe bijuuri…pline de originalitate si feminitate…

    November 22, 2010
    Reply
  9. emilie.veres said:

    Mihaela pe mine m-ai cucerit cu blandetea ta…o simt peste tot unde te gasesc prezenta…atat in creatie cat si in exprimare, opinie.Ma bucur sa intalnesc azi in interviu un om pozitiv si senin. Felicitari!

    November 22, 2010
    Reply
  10. nagual said:

    La descrierea creatiilor Mihaelei as adauga Rafinate… Felicitari pentru magazinul de clasa!
    Un interviu simplu si cald pentru care se cuvin multumiri atat interlocutoarei, cat si realizatoare. :)

    November 22, 2010
    Reply
  11. dodo said:

    asteptam de mult acest interviu.bijuteriile tale spun multe si era timpul sa vorbesti despre tine sa te cunoastem asa cum intuiam ca esti privindu-ti munca.un mesaj cald din care razbate implinirea si care mi-a facut placere sa-l citesc.felicitari pentru creatiile tale stralucitoare si pline de eleganta.

    November 22, 2010
    Reply
  12. Vaaaai fetelor , nu-mi vine sa cred!! Va multumesc tuturor pentru cuvintele minunate !Sunt asa de emotionata….. Simt ca ar fi de prisos sa mai adaug ceva.
    Multumesc.

    November 22, 2010
    Reply
  13. PetraBijoux said:

    Felicitari din suflet, Mihaela. Stilul tau rafinat, delicat si feminin l-am remarcat din primele vizite pe breslo. Si, asa cum spunea miki, dintr-o multime de coliere facute in aceeasi maniera, al tau se evidentiaza intotdeauna, are un plus de bun gust si de masura in alegerea materialelor si combinarea culorilor. Mult spor in continuare, sa ne bucuri mai departe cu rafinamentul creatiilor tale!

    November 22, 2010
    Reply
  14. Loulou said:

    :) ce surpriza placuta placuta!
    Bijuteriile tale sunt o incantare, imi sunt tare dragi iari tu deasemeni imi esti tare draga. Fiind privilegiata, prin faptul ca eu deja cunosc omul din spatele magazinului, ma bucur pentru colegii de Breslo, care astazi au avut prilejul de a arunca o privire catre ceea ce reprezinti tu.
    Felicitari din tot sufletul pentru realizarile de pana acum! Iti doresc impliniri inzecite pe viitor!
    Te pupacesc!

    November 22, 2010
    Reply
  15. Anonymous said:

    […] This post was mentioned on Twitter by CDB, breslo. breslo said: i-a luat interviu Mihaelei de la andradacristina: http://fb.me/OSOLZffC […]

    November 23, 2010
    Reply
  16. deliuta said:

    Iti doresc si eu mult succes in continuare, sa ramai asa cum esti, si sa continui sa ne bucuri cu stilul tau rafinat si delicat, care te reprezinta categoric !!Ma bucur ca am citit asa lucruri frumoase despre tine! Felicitari pentru creatiile tale extraordinare!

    December 27, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *