Întrebare ce ne trece prin minte în fața vitrinei unei cofetării: oare toate acele prăjituri și torturi colorate, glazurate, aranjate, or fi ele și 100% fără conservanți?
Poate da, poate nu, dar cu siguranță atunci când le privim parcă nu ar fi pentru noi. Asta pentru că avem în gând acele aluaturi și creme gătite în bucătăria noastră, cu ouă de la găinile din curtea bunicii cu acel gălbenuș culoare intensă, mere culese de noi și care au trecut pe rând prin mâna noastră care le-a cuprins cu dragoste sau smântâna de țară pe care am primit-o de la prieteni și care contribuie la atâtea bunătăți fine și delicioase.
Ingredientele pe care le folosim în pregătirea prăjiturilor, biscuiților, tartelor sau altor dulci alinturi sunt foarte importante. E ca și cum ai dori să scri o scrisoare de dragoste dar te zgârcești la hârtia de scris și folosești o pagină de ziar sau publicitate…nu se potrivește, devii ridicol.
Gata,am terminat cu produsele de patiserie cumpărate de pe rafturile supermarketurilor sau a prăjiturilor care ne sunt prezentate prea sclipitor, noi ne dorim un gust și o calitate homemade care să ne încânte papilele de cunoscători.
Și pentru asta, vă invit într-o călătorie culinară fără conservanți prin cofetaria Breslo, să alegeti și să savurați aceste delicatese.
Briose cu ciocolata ina06
Bulgarasi cu nuci Evutza
Tort Sanziana magda-haug
Fursecuri cu nuca brandusa007
Orange & Chocolate sportychoco
:) Ce frumos! :)
Ma bucura cand vad romani care se orienteaza spre calitate si sanatate cu bun gust, mai degraba decat spre cantitate mare la un pret cat mai mic, chiar daca asta aduce prejudicii propriei persoane, propriului corp…
Foarte inspirat articolul! Felicitari! :)
Multumesc mult!
ce de bunatati!!! eu ador sa imi pregatesc dulciurile cu mana mea!!
si am mare mare noroc sa am rude la tara!
Bravo! Si sotia mea ma rasfata cu dulciuri facuta in casa din ingrediente sanatoase.