11 Comments

  1. LoveMade said:

    Cat de interesant! Habar nu aveam ca exista asa ceva, multumim pentru informatie, foarte utila. Iar lucrarile prezentate sunt absolut wow :D

    April 29, 2013
    Reply
  2. Liana.O said:

    Intr-adevar, o tehnica foarte permisiva, iar lucrarile sunt superbe. In magazinele din Romania nu am vazut inca pasta de modelaj metalica, voi stiti vreunul?

    April 29, 2013
    Reply
  3. gemsgems said:

    Nu am vazut la noi. Nici in afara nu se gaseste asa oriunde. Ca si cu furniturile din metale pretioase, nici nu poti sa ai incredere sa cumperi de oriunde. Si e si destul de scump, asa ca nu cred ca se va incumeta cineva sa il importe prea curand. Se poate cumpara online din magazinele oficiale, pe care le gasiti usor pe Google.

    April 29, 2013
    Reply
  4. Zubiju said:

    sunt superrrrrrbeee :)

    April 29, 2013
    Reply
  5. SouaveDesign said:

    Posibilitate de a crea lucruri unice din metal e super.Am mai citi

    April 30, 2013
    Reply
  6. SouaveDesign said:

    Posibilitatea de a crea astfel lucruri metalice unice, e genial.Am mai citit si eu despre lutul metalic si prima mea impresie a fost: Wow!

    April 30, 2013
    Reply
  7. Salut! Fara sa vreau am nimerit aici, asa ca am facut si cont (chiar acum) pentru a va putea transmite ca argila aceasta metalica, o gasiti in Romania! Eu am descoperit-o prin 2010 si m-a fermecat pe loc. M-am apucat de “joaca” prin 2012 si atunci cu zgarcenie, avand in vedere pretul. Si este intr-adevar minunata! Chiar daca e scumpa, sa stiti ca din 7g puteti face 3-4 perechi de cercei.
    Chiar in duminica aceasta voi avea un workshop, deocamdata cu persoane apropiate; fiind primul meu workshop am zis ca am nevoie de critici constructive :P, dar daca vreti sa participati va astept cu un mail si va dau detalii. Si de vreti sa cumparati Artclay sau PMC, ma gasiti pe google si Facebook. Inspiratie!

    March 27, 2014
    Reply
    • Modelina said:

      Buna! Unde pot gasi acest lut metalic?
      Multumesc

      November 18, 2015
      Reply
    • Mirela said:

      Buna ziua, abia acum am aflat de existenta lui. Daca mai organizati workshopuri, as fi interesata. De asemenea m-ar interesa detalii despre modalitatea de procurare a materialului. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
      O zi frumoasa!

      January 30, 2017
      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *