Despre necesitati

Stii, nu am nevoie de haina ta in noptile racoroase cu parfum de cires! Am propriul meu sal de care nu ma voi desparti!

Si nu am nevoie sa-mi oferi bijuterii pentru petrecerile simandicoase la care ne insotim reciproc. Dupa cum ti-am spus, am propriul meu sal, o bijuterie crosetata!

Si nici nu vreau sa ma feresti de privirile agitate de pe plaja. Arat numai cat trebuie sa se vada, acopar cat sa vrei sa descoperi! Ma invalui in salul meu inainte de a ma invalui in razele soarelui si in valurile agitate!

Si nici nu te voi trimite sa imi cumperi medicamente pentru gripa. Previn, inainte sa tratez.

Surprinzator, nici macar nu mai vreau sa imi oferi buchete de flori ce isi vor pierde din stralucire in cateva zile, as prefera unele crosetate, cu termen de garantie inmiit!

Nu am nevoie de tine pentru aceste lucruri! De ce iti pleci ochii intristat? Nu am spus ca nu am nevoie de tine deloc. Am nevoie de tine doar sa imi spui cat sunt de frumoasa in el. Si mai am nevoie de tine sa imi invalui umerii cu miscari de gentilom, dar nu inainte de a mi-i saruta.  Am nevoie de tine sa mi-l dai jos de pe solduri si sa ma insotesti in valuri. Si am nevoie de tine sa imi amintesti sa nu uit sa mi-l iau cand alerg dezlantuita spre usa pentru ca iar sunt in intarziere! Doar ma stii! Doar tu ma stii!Si am nevoie de tine pentru tot restul!

Ah, si mai am nevoie de tine sa mi-l cumperi!oh, well….

Il gasesti la Spot!

 

2 Comments

  1. kittynica said:

    Foarte haios scris articolul :) bravo

    April 27, 2013
    Reply
  2. brandusa007 said:

    Felicitari pentru acest articol extraordinar, la fel ca si produsul in sine!

    April 28, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *