7 Comments

  1. Excelent articol!
    Plimbarea prin fetisismul infantil m-a facut sa zambesc, din fericire sunt si copii care se simt indeajuns de iubiti si de in siguranta incat sa nu-si revese surplusul de afectiune pe obiecte:)

    April 11, 2011
    Reply
  2. ah, dar e o chestiune super generala, sunt foarte putini copii care nu au obiecte de care se ataseaza, multi se ataseaza de suzeta, de exemplu, nu tine de iubire sau nu e o disfunctie, ci pur si simplu e intrarea in lume, cum ar veni, dupa sase luni, ma rog ca si mersul si vorbitul si toate celelate nu exsta o precizie la minut, incep cumva sa constientizeze separarea de mama. si nu e un surplus de afectiune, ci rasplatesc prin afectiune ceea ce face obiectul pentru ei, le e alaturi absolut tot timpul, daca se trezesc peste noapte ca au visat urat, obiectul e acolo langa ei. ii ajuta sa treaca peste pericole, ii linisteste(cam ca belle epoque:)). nu cred ca exista asa ceva, totusi, surplus de afectiune… afectiunea este nesfarsita, poti sa iubesti infinit de multe persoane si lucruri. nu exsita o norma pe care trebuie sa o faci. dar ma rog, genul de afectiune voiam eu sa il descriu, nu voiam sa detaliez toate elucubratiile psihologice.

    April 11, 2011
    Reply
  3. elyseeart said:

    Ma bucur ca ai asociat creatia mea cu acest subiect atat de sensibil, multumesc pentru asta. Articolul este foarte interesant si imi place abordarea temei. Felicitari auroarei!

    April 11, 2011
    Reply
  4. lidialoo said:

    imi plac enorm articlele tale !!!

    April 11, 2011
    Reply
  5. Nu-i bai, intinsul la vorba, pacat ca n-am fost pe faza:)
    Sigur ca-i nelimitata capacitatea de a recepta si oferi iubire, slava domnului ca-i asa. Ma rog, suntem, adica eu sunt, destul de limitata de propriile experiente. Baietii mei n-au dezvoltat dependente nici de suzeta, pe care au respins-o cu inversunare, nici de alte obiecte… numai de fiinte. Nici nu stiu daca-i de bine ori nu,in mod cert neinsufletitele prezinta risc mai scazut de dezamagire:))

    April 12, 2011
    Reply
  6. da, mie mie tare imi merge la inima dragostea pentru obiecte. lidialoo si mie imi plac chestiile alea embosate pe care le faci tu, pe unele le vinzi prea ieftin mi se pare

    April 12, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *