Cursuri de vară pentru copii mari și mici

Creative Arts te invită să îți cultivi spiritul creativ în vacanța de vară

Creative Arts – centru de dezvoltare a creativității – pregătește o vară creativă pentru copiii care vor să își petreacă vacanța distrându-se și învățând. Așadar, începând cu data de 15 iulie, în sediul din Jean Louis Calderon, numărul 39, între orele 09:00 și 16:00, se vor desfășura “Cursurile creative de vară”. În aceeași perioadă la Acvatic Bebe Club (Str. Delea Nouă nr. 15, Sectorul 3) se va desfășura “Baby Summer Club” care va include o serie de ateliere de creație pentru părinți și copii mici. Anca Spiridon, trainer Creative Arts: “ Chiar dacă școala s-a încheiat, vara e un prilej bun să înveți lucruri noi și distractive. Și cum joaca e activitatea centrală în perioada vacanței, cursurile Creative Arts nu fac altceva decât să adune laolaltă grupuri de copii, mai mici sau mai mari, care să se joace împreună într-un mod creativ.”

“Cursurile creative de vară” se desfășoară pe grupe de vârstă: Grupa Albinuțelor (5-10 ani) și Grupa Licuricilor (10-14 ani) iar copiii au posibilitatea să participe fie la un singur curs (în zile diferite), fie la mai multe cursuri (în aceeași zi a săptămânii), fie la întregul program (timp de o lună). Costul unui atelier este de 40 de lei și se aplica discounturi pentru participarea la mai multe activități. Prețul include materialele utilizate în cadrul cursurilor de vară. În cazul în care se optează pentru participarea pe întreaga zi, costul este 160 de lei și include și masa de prânz oferită de Coșul de legume.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] în care să menționați numele copilului, grupa de vârstă și atelierul/atelierele la care doriți să îl înscrieți pe cel mic.

Muzică prin joc și joacă, Pictură pe lemn, Quilling, Modelaj FIMO Air, Reciclare creativă și alte ateliere special create pentru ca cei mici să își dezvole spiritul creativ prin diferite tehnici de învățare.

La Baby Summer Club, școală de creativitate dedicată copiilor între 2 și 5 ani, piticii și părinții lor sunt așteptați la ateliere în fiecare duminică începând cu ora 10:30 la Acvatic Bebe Club. Grupa Buburuzelor (2-5 ani) include patru workshopuri la care părinții îi pot înscrie pe copii: Pictură cu mânuțele, Povești de vară (colaje), Păpuși din șosete și Indienii (facepainting și headbands specifice indienilor) La atelierele Baby Summer Club pot participa maxim șase copii, fiecare însoțit de un adult și este necesară înscrierea pentru rezervarea unui loc.

Înscrierile se pot face la adresa de e-mail: [email protected] precizând numele copilului, numele persoanei care îl va însoți, atelierul la care doriți să îl înscrieți pe cel mic și vârsta acestuia. Costul unui atelier din cadrul Baby Summer Club este de 50 RON.

Pentru detalii cu privire la programul cursurilor, numărul de locuri disponibile precum și costuri vă rugăm accesați: http://www.creativearts.ro/ Cursurile se încheie pe 15 septembrie.

Despre Creative Arts

Creative Arts este un centru de cultivare a creativității, creat în scopul descoperirii și dezvoltării potențialului creativ care se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulți. CREATIVE ARTS realizează o gamă largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionații de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiștilor, noțiuni teoretice și practice de: pictură și mozaic, design textil, arta foto și retouching fotografie de modă, ceramică și modelaj, design interior, reciclare creativă, creație de bijuterii și alte accesorii, muzică, actorie/improvizație și stand-up comedy. Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Anca Spiridon: [email protected]; 0721 321 890 – informatii inscrieri, evenimente si cursuri

Ioana – Cătălina Petrache: [email protected]; 0749 902 807 – informatii generale Creative Arts

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *