11 Comments

 1. pantera.roz said:

  foarte frumos!! si eu decorez ouale cu flori si frunze folosind metoda ciorapului :))

  April 14, 2013
  Reply
 2. floreandra said:

  Sunt minunate! Multumin pentru articol!

  April 14, 2013
  Reply
 3. sunt foarte frumoase, si eu vopsesc cu coji de ceapa in fiecare an … sunt mai naturale

  April 15, 2013
  Reply
 4. lucretia17 said:

  De cand m-am casatorit(!!!!), sotul meu se ocupa cu vopsitul oualor cu foi de ceapa si frunze-exact ca si dvs.Cand era plecat in Kazahstan, unde a lucrat, a vopsit (spre marea mirare si placere a celor de pe acolo care sunt musulmani!?!) astfel ouale. Sunt si frumoase, dar mai ales mai sanatoase, nu?

  April 15, 2013
  Reply
 5. Asta zic si eu migala de sarbatori! :D
  Anul asta,mare minune,de nu ma gasiti si me mine incondeiata!;))
  Felicitarile mele!

  April 15, 2013
  Reply
 6. arabela said:

  Merci mult de comentarii, ma bucur ca va place cum au iesit ouale. Stiu ca nu sunt perfecte, si sunt sigura ca dupa cateva incercari se pot obtine rezultate si mai bune, dar pentru un prim experiment ma declar multumita, iar distractia a fost cea care a primat oricum.

  @ItsyBitsyAmi la vopsitul cu coji de ceapa nu e nevoie sa le mai lasi prea mult in apa caci cojile de ceapa vopsesc foarte intens, procedeul era descris in general, caci nu am stat sa analizez in care vopsea cat am lasat ouale, oricum se pot obtine rezultate bune si prin vopsirea la rece, dar ideea era sa va impulsionez sa experimentati ceva nou si sa mai renuntam la colorantii artificiali.

  @lucretia17 nu stiu in cat de nesanatosi sunt colorantii artificiali, dar sunt sigura ca tot ceea ce putem manca dau coloranti care sigur nu ne fac rau ;)

  April 15, 2013
  Reply
 7. Little.Ana said:

  Multumim pentru articol. Intr-adevar, e extrem de util. Noi tinem si Pastele catolic si cel ortodox. La Pastele catolic, din lipsa de timp si cu cei mici mereu prin preajma am vopsit ouale cu vopsea artificiala ca sa mearga totul mai repede si sa nu ma prinda astia mici ca fac pe iepurasul. M-am lecuit pe veci de vopseaua artificiala care a patruns prin coaja (desi nu erau crapate ouale). Nu numai albusul a fost colorat, ci si galbenusul a avut pete de culoare. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Asa ca maine am sa incerc vopsitul natural. Va doresc tuturor sa aveti un Paste Fericit! :)

  May 2, 2013
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *