9 Comments

  1. tonycat said:

    Ce frumos!!! in sfarsit ceva care mi se potriveste!!! Multumesc , zana Arabela!

    July 29, 2012
    Reply
  2. tonycat said:

    Poti sa ne spui si cum se numeste lacul de protectie din final? eu lucrez in mod curent cu sarma de cupru patinata si slefuita si nu am gasit inca, in Romania, lacul potrivit care sa protejeze lucrarea. Multumesc!

    July 29, 2012
    Reply
  3. arabela said:

    :) Ma bucur ca iti place tutorialul. Eu am folosit Vernice Finale opaca de la Maimeri care e mat, ceea ce nu stiu daca e pe placul oricui, dar cred ca orice lac in forma de spary ar trebui sa isi faca treaba. Ideea e ca spray-ul se aplica mult mai uniform si nu se creeaza stropi inestetici daca il aplici de la o distanta suficienta.

    July 29, 2012
    Reply
  4. tonycat said:

    Multumesc, Arabela, pentru precizare, doar ca am doua observatii aici, intai e vorba de metal, probabil ca lacul adera la metal, desi nu prea am gasit in nici o descriere de lac sau produs sa mearga pe metal. Desigur ca se poate incerca… si a doua observatie e legata de faptul ca pandantivul e o bijuterie, ia contact cu pielea, lacul e potrivit pentru asta? Acum in lipsa de altceva am putea sa folosim produse destinate obiectelor de ornament la bijuterii, doar ca trebuie testate. Si imi plac toate tutorialele care se posteaza aici, desi e netu’ plin, mie imi plac cele de aici!!!

    July 30, 2012
    Reply
  5. tonycat said:

    Chiar am o duzina de discuri de cupru, am si solutiile din tutorial, chiar o sa incerc sa fac ceva frumos… vai, acum vad ca solutia de mascare pe care o ai e “amoniac free”, eu am de la Maimeri, care miroase rau de tot a amoniac, adica deschizi borcanul si fugi… nu imi permit sa cumpar alt produs, asa ca o sa imi pun masca de gaze si o sa deschid borcanul. Ma gandesc sa imi fac un sablon cu ajutorul perforatoarelor, floricele, frunzulite, chestii mici…

    July 30, 2012
    Reply
    • Gagiu Geanina said:

      Buna! De unde ai achizitionat discurile de cupru? Multumesc mult!

      March 24, 2016
      Reply
  6. arabela said:

    In legatura cu lacurile, nu prea sunt eu experta, mai ales la aderenta pe sarma, dar din cate am observat lacurile prind destul de bine pe suprafete metalice. Si cand spun lacuri ma refer la alea adevarate nu cele pe baza de apa, pe alea chiar nu le recomand. Eu folosesc adesea lac de unghii transparent pentru medalioane de dimensiunile astea din tutorial, si am fost multumita. Nu mi s-a cojit inca nici un madalion, si am unele ce le port deja de vreo 2-3 ani.

    Ma bucur ca te inspira tutorialul si m-as bucura tare sa ne arati si noua ce ti-a iesit :)

    PS: sunt sigura ca niste sabloane iti vor fi de mare folos
    Spor la mesterit

    July 30, 2012
    Reply
  7. Foarte frumos! Imi puteti spune si mie de unde procurati discurile de cupru?

    August 2, 2012
    Reply
  8. carmenn said:

    de cand cautam si eu asa ceva…iar discuri chiar nu stiu de unde sa le iau…si mie mi-ar trebui cateva sa incerc…multumim arabela!

    October 15, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *