12 Comments

  1. pia792001 said:

    Arata demential! Trebuie sa prepar si eu aceasta minunatie!
    Multumim pentru sugestie.

    June 19, 2013
    Reply
  2. Arata super bine! Am preparat si eu cateva cheesecake-urii dar mereu am o problema cu crema de branza care imi iese prea moale :(

    June 19, 2013
    Reply
  3. Arata foarte bine!! Crde ca e si foarte delicioasa!

    June 19, 2013
    Reply
  4. naen-soap said:

    Felicitari, arata de weekend-la-umbra-unor-tei! :)

    June 19, 2013
    Reply
  5. mari40 said:

    arata bine! multumim frumos pentru reteta, o voi incerca cu siguranta!

    June 19, 2013
    Reply
  6. Evutza said:

    Pfoaaaiii… arata ca o adevarata delicatesa!! Chiar vreau sa incerc si eu reteta asta.. doar sa vad cum fac rost de mascarpone sau crema de branza ca trebuie cam mult si e cam costisitor..
    Oricum, sunt convinsa ca e o minunatie! Felicitari! Am fost placut impresionata de postarea ta, sa aflu ca esti la fel de talentata si in bucatarie, precum esti cu minunatiile handmade! :)

    June 20, 2013
    Reply
  7. Evutza said:

    P.S.: Ma bucur ca apuc in sfarsit sa scriu si eu comentariul la postarea ta! Ravnesc sa fac asta de cand a aparut prima data, doar ca imi facea figuri browser-ul si nu am reusit pana acum!
    Din fericire, cu ajutorul Monicai din partea echipei Breslo am reusit sa rezolv problema, asa ca acum sunt fericita ca apuc sa iti transmit felicitarile mele!
    Sunt convinsa ca e foarte delicios acest cheescake! :) te pup

    June 20, 2013
    Reply
  8. bookgirl said:

    Diana, si tuturor, multumesc frumos pentru aprecieri. Referitor la crema de branza, eu am facut cheesecake-ul atat cu mascarpone prima data, cat si cu crema de branza a doua oara. Ambele s-au legat foarte bine. Ca si crema de branza, va recomand `Ceva Fin Cremos cu smântână 400g` de la Delaco, cred ca-i in jur de 5 Lei.

    June 20, 2013
    Reply
  9. tin minte ca prima data cand am facut un cheesecake dupa ceva reteta, am avut aceeasi nemultumire legata de crema de branza. dar cum nu-mi place branza, si mai ales la cuptor :), am inlocuit-o cu iaurt in care am pus ceva gelatina. works like a charm, si nu mai spun de cateva calorii lipsa la apel ;)

    June 21, 2013
    Reply
  10. pia792001 said:

    Azi am incercat reteta si eu. E o minunatie, chiar daca am folosit doar 500 gr. mascarpone. Doar la acest gramaj am gasit, 1 cutie = 20 ron.

    June 22, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *