5 Comments

  1. issorin said:

    Eu cred ca am ajuns in sfarsit la “pretul corect” , aceasta dupa multe calcule si discutii. Am ajuns la concluziz ca nu trebuie sa ne vindem ieftin!Un pret mic pentru produsele tale inseamna ca ,in definitiv, atat consideri tu ca valorezi … deci cum vrei atunci sa te valorifice ceilalti?
    Mai este inca o problema cre trebuie pusa aici pe BRESLO , aceea a produselor “revandute” care sunt vandute ca si handmade sau ca “materiale” si cu al caror pret nu se poate concura uneori(vezi tu…daca pui acolo un adaos cat de mic peste pretul din china tot castigi ceva).

    February 8, 2011
    Reply
  2. kittenhood said:

    ma bucur sa pot ilustra un articol atat de util!

    February 8, 2011
    Reply
  3. Olly-Lolly said:

    Adevarul este ca aici pe breslo produsele nu incorporeaza numai munca si creativitate, dar si multa dragoste si pasiune. Nici nu se compara cu produsele obtinute industrial. Cred ca e foarte greu sa accepti ca vanzator un pret mic pt ce ai muncit cu mult drag. Sunt sigura ca multi artizani sunt de acord cu mine: mai bine sa dai cadou un produs decat sa il vinzi ieftin.

    April 8, 2011
    Reply
  4. Sunt si eu de aceeasi parere cu Olly-Lolli, decit sa vind un ornament cu un pret mic prefer sa fac cadou persoanelor dragi mie pentru ca am muncit ore in sir, chiar nopti .Cu siguranta vor fi apreciate.

    November 9, 2011
    Reply
  5. meandmine said:

    Sunt mereu nehotărâtă cu privire la preț, dar ceea ce pot să spun sigur este că promovarea produselor/magazinului îmi ia cel mai mult timp, și nu crearea lui în sine. Incredibil cât timp îți poate răpi fotografierea produselor și apoi administrarea site-ului, paginii de Facebook, magazinului de pe Breslo etc. :)

    August 28, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *