22 Comments

  1. DanaH said:

    Arata delicios, mi-ai facut o pofta! O sa ii incerc neaparat.

    May 22, 2013
    Reply
  2. GabyS said:

    Ma duc sa caut ceva dulce prin camara, ca imi scade glicemia dupa ce am vazut pozele si descrierea :). Voi incerca si eu.

    May 22, 2013
    Reply
  3. GabyS said:

    Mersi pentru reteta, Evutza!

    May 22, 2013
    Reply
  4. Evutza said:

    Multumesc mult de feedback, Dana! Da, sunt deliciosi si foarte simplu de facut si sincera sa fiu si mie mi-au redeschis apetitul in a-i prepara inca o data zilele astea!

    May 22, 2013
    Reply
  5. Evutza said:

    :D Multumesc mult, Gaby! Cu mare placere si mult spor la gatit!

    May 22, 2013
    Reply
  6. pia792001 said:

    I-am aratat fiului meu etapele procesului tehnologic si a decis ca trebuie numai decat sa incercam si noi reteta.
    Multumim frumos pentru reteta.

    May 22, 2013
    Reply
  7. Par deliciosi, numai buni de rontait! Si daca sunt cu alune de padure si se mai si pastreaza cateva zile, sunt perfecti! :)
    Felicitari pentru tutorial, Diana, musai sa-ti faci un blog :P
    Zambete multe ♥

    May 22, 2013
    Reply
  8. Evutza said:

    Multumesc mult Pia de feedback si Diana de incurajari si sustinere! Lucrez de ceva timp la site-ul personal si sper sa reusesc sa il finalizez cat de curand! Pana atunci insa premiera unora dintre retetele incercate si recomandate de mine se vor vedea aici, pe Breslog, in speranta ca va vor deschide apetitul in a ma “citi” si a-mi urmari si incerca retetele si pe viitor! :) Zambete multe si multumiri sincere si de aici! ♥

    May 22, 2013
    Reply
  9. anitabdesign said:

    Ador biscotti! Am sa o incerc si eu:)) Mersi pentru reteta!

    May 23, 2013
    Reply
  10. Interesanta. Am sa incerc si eu. Deci bucatile de ciocolata raman intregi in aluatul de biscuiti?
    Multumim pentru reteta.

    May 23, 2013
    Reply
  11. Evutza said:

    Pai rupi ciocolata in bucatele mai mici, in functie de marimea la care doresti sa se gaseasca in biscuitei. Ideea e sa nu fie prea mari ca sa se poata taia apoi usor, dar nici prea mici daca doresti sa simti bucatele de ciocolata cand ii rontai! Mult spor sa aveti si va multumesc mult tuturor de aprecieri! ;)

    May 23, 2013
    Reply
  12. love4felt said:

    Evutza, arata delicios! Multumim pentru reteta si eu una promit ca iti voi urmari site-ul si retetele, copiii mei sunt mari amatori de dulciuri.

    May 25, 2013
    Reply
  13. Evutza said:

    He he, ma bucura tare mult sa aud asta! :D
    Voi anunta pe pagina magazinului meu cand e “deschiderea” site-ului. Sper ca nu mai tarziu de 1-2 saptamani…
    O zi delicioasa va doresc! ♥

    May 25, 2013
    Reply
  14. Bric-a-brac said:

    Vad ca sunt singura care spune aici ca a si facut reteta. Am facut-o aseara. In afara de faptul ca am inlocuit alunele de padure cu migdale (usor rumenite in cuptor inainte), trebuie sa spun ca a mai fost nevoie sa adaug un ou. Cred ca se poate rezolva si cu putina apa, dar n-am vrut sa risc de prima oara sa se intareasca mai mult decat era necesar.
    Sunt excelenti, marea problema este sa te opresti din mancat. Imi plac calzi, cand ciocolata este inca lichida, dar si dupa ce s-au racit complet sunt absolut minunati!
    Multumesc pentru reteta, chiar cautam niste biscotti fara unt si uite ce minune ai gasit!

    June 22, 2013
    Reply
  15. Evutza said:

    Oh, cat de fain! :D
    Ma bucura tare mult ca ai incercat reteta si mai ales ca ti-a placut asa de mult si ca a fost ceva ce cautai de mult! Pofta mare atunci, daca si asa au fost ieri preparati! ;)
    O zi delicioasa si numai bine!

    June 22, 2013
    Reply
  16. FierForArt said:

    Nu are rost sa mai spun cat de bine arata, nici sa ma gandesc cat de savurosi sunt, vreau sa-i fac maine asa ca o sa-i am poimaine pentru cafeaua de dimineata. O eternitate, pana atunci. Intrebarea mea ar fi: oare daca-i fac cu faina integrala o sa-mi iasa bine?

    July 15, 2013
    Reply
  17. Evutza said:

    :) Ma bucur ca doresti si tu sa ii incerci; sunt intr-adevar deliciosi! :)
    Din cate stiu eu faina integrala are o consistenta diferita fata de cea alba si sincer nu stiu cum ar iesi…
    Fiecare e liber sa inoveze cat doreste in bucatarie, insa asta implica si asumarea riscurilor :P Ce pot eu sa iti spun e ca reteta asta e cu faina alba.
    Mult succes si pofte! Cu drag!

    July 16, 2013
    Reply
  18. FierForArt said:

    Acum fug sa cumpar ingredientele, voi incerca cu faina integrala si revin cu impresii.

    July 16, 2013
    Reply
  19. Evutza said:

    Ok. Sunt curioasa sa aflu cum iti ies cu faina integrala! Deci da da, astept impresii! :D

    July 16, 2013
    Reply
  20. FierForArt said:

    Am pus pofta celor din jur la incercare si, dupa aproape doua saptamani de promisiuni desarte, i-am facut.
    Am folosit faina integrala si zahar brun. 2 ciocolate extra-dark. Muuuulta cacao, vreo 50g :-) . Merisoare, alune de padure, un vf de scortisoara, vanilie si coaja de lamaie. Faina a cerut 5 oua. E putin mai dificil de omogenizat decat faina alba, insa rezultatul e delicios. Nu mi-au iesit foarte dulci, dar asta e ideea. De acum incolo o sa incerc cu de toate. Am menta in balcon, cred ca experimentul asta va fi urmatorul pe lista.

    July 25, 2013
    Reply
  21. Evutza said:

    Superb! :)
    Ma bucura tare mult sa vad ca varianta mea de biscotti si creativitatea ta te-au ajutat in a crea acesti biscuiti intr-un mod atat de delicios si de inedit! Sincere felicitari!

    De asemeni, iti multumesc mult pentru detaliile legate de modul in care ai procedat tu in prepararea lor! Iubitul meu e mare fan faina integrala (el a inovat reteta mea de saratele cu faina integrala:P), deci probabil voi incerca si eu reteta acestor biscuitei cu faina integrala, spre delectarea iubitului meu, acum ca stiu ca ti-au iesit atat de bine!

    Imbratisari si zambete sincere din partea mea! ♥

    July 27, 2013
    Reply
  22. Anonymous said:

    […] fel ca biscotti, aceste batoane cu cereale homemade sunt ceva mai tari decît cele obişnuite din comerţ, dar se […]

    July 27, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *