Amintiri frumos pastrate

De ceva vreme caut niste rame frumoase, simple, din lemn. Pai de ce si pentru ce? Am o mama foarte insistenta si nostalgica. Ar dori sa imi spanzure pe peretele camerei de zi, doua “minunate” picturi realizate cu o tehnica si o viziune rudimentara de prin clasa a 3-a. Eiii, ce pot eu sa zic…daca pe ea o face fericita! Si ca sa o fac si mai fericita m-am angajat in cautarea ramelor. In cautarea lor am dat peste o gramada de kitsch-osenii, cele mai multe din ele din material plastic. “Life in plastic it`s fantastic!”-afirmatie ce se aplica tot mai des in zilele astea.

Si ghiciti peste ce dau eu zilele trecute pe breslo? Dau peste un incredibil atelier specializat pe lemn numit L.G.

Ce m-au impresionat cel mai tare sunt obiectele realizate dn lemn reciclat, bucati ce inca poarta urme ale unor cuie sau chiar cuiele lasate in pozitiile lor initiale.

Imi plac toate ramele astea in feluritele nuante de bait cu care au fost tratate. Inainte ma gandeam la doua rame identice ca dimensiune si ca model, insa atelierul acesta mi-a dat cu totul si cu totul alte idei. Mi-a schimbat planurile. Multumesc!

One Comment

  1. simowillbe said:

    minunate ramele!insa nu reusesc deloc sa dau de l.g. ca sa aflu cateva detalii despre ele, mi-ar placea sa le fac loc undeva pe un perete…

    November 11, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *