11 Comments

  1. PortPapion said:

    Multumesc pentru un ghid foarte util. Am aflat cateva tips-uri numai bune de urmat.

    LA MULTI ANI !!! :)

    October 22, 2014
    Reply
  2. GyaM said:

    Multumesc pentru ideile de marketing….foarte folositoare ! In ghidul de cadouri cum se pot adauga produse ?

    October 22, 2014
    Reply
  3. kiti said:

    In ultima instanta creatiile sunt singurele care iti asigura vanzarea iar ceea ce scrie mai sus este pur teorie. Din experienta mea:
    1. de-a lungul perioadei de cand activez pe aceasta platforma cu magazinul Kiti si in special perioada de inceput cand eram mai exuberanta si mai naiva, am facut cateva galerii care nu au aparut niciodata. In plus am observat ca sunt putine magazine care se schimba . In general apar cam aceleasi.
    2. am avut si am produse doar unicat si majoritatea de autor care se pot incadra in mai multe ghiduri dar am aparut o singura data pe la inceputuri
    3. am activat la greu la inceput, iar in etapa a doua mai putin pe forum, am participat si particip in continuare la concursuri castigand si diverse premii dar asta nu m-a ajutat sa vand mai mult.
    4. am aparut pe blog la sectiunea “cum arata atelierul tau” dar pentru articole, mi s-a spus ca trebuie sa am nu stiu ce aprobare de colaborare si doar colaboratorii pot participa cu articole.Nu mi-a fost de folos.
    5.concursurile oficiale – am participat o data intr-un concurs cu decoratiuni de Craciun si m-am lecuit.Mi-am dat seama ca nu cel mai bun sau cel mai frumos castiga ci cine trebuie sau cel care are galeria de prieteni si cunoscuti mai mare si aici nu este vorba numai de creatiile mele ci de toate.La unele care nu erau nici cele mai reusite crestea punctajul dintr-o data de la o ora la alta cu 100 de punctesau mai multe ajungand in capul listei , zona de vizibilitate maxima..In concluzie = sursa de enervare si frustrari care a si fost comentata de multe persoane pe forum adica aceste observatii nu-mi apartin doar mie.
    6. La promotii si oferte recunosc ca mi-a cam scazut entuziasmul
    7. da, aici a mers intr-adevar dar pe Kiti.atelier, adica pagina mea proprie si facandu-va si voua reclama, rugam clientele sa intre in magazinul meu sa comande produsul dorit.
    Si 8. bonus- reclama platita, desi am avut naivitatea sa cred in campanii mi-am dat seama ca-i un joc al platformei care mie nu-mi este de nici un folos atata timp cat produsele apar sub sigla breslo si nu Kiti (a magazinului propriu).
    In concluzie: nu am vanzari foarte multe dar am cliente fidele, nu conteaza cate trucuri folosesti daca lucrarile nu te scot din anonimat.In rest trebuie sa recunosc ca aceasta platforma este bine organizata, usor de navigat , cu toate ustensilele la indemana si deci cautata.Va urez succes tuturor si-mi cer scuze daca opinia mea exprimata cu sinceritate a suparat pe cineva.Mult succes tuturor.

    October 22, 2014
    Reply
  4. kiti said:

    Pentru ca tot vorbim de trucuri pentru a ramane in atentia publicului, unul din cele mai importante este NOUTATEA.Sa iesi pe piata cu ceva inedit, care sa atraga.Deviza mea este :“Niciodată să nu o iei pe un drum cunoscut, Pentru că el te va conduce numai pe unde au fost alţii.” (Graham Bell) De cele mai multe ori copiind alti creatori o facem intotdeauna mai prost decat originalul.Mergand pe tehnici cunoscute intotdeauna cei cu vechime si experienta o vor face mai bine decat noi .Mergand pe inovatii si tehnici freeform putemaveaq succes si in ultima instanta vanzari.

    October 22, 2014
    Reply
  5. Kiti, multumesc pentru sinceritatea cu care ti-ai spus opinia – chiar m-ai ajutat sa vad mai clar situatia!

    October 23, 2014
    Reply
  6. Buna ziua ,
    Eu cred ca aceste sfaturi sunt foarte utile ,indiferent de unele opinii mai putin pro . Combinatia acestor unelte gratuite de promovare ,impreuna cu permanenta reinventare si noutatea sunt garantat cheia succesului si se poate trai chiar bine din handmade !Va doresc tuturor mult succes! Corina

    October 23, 2014
    Reply
  7. crosetez said:

    Multumesc pentru sfaturi, sper sa reusesc. Mult succes tuturor!

    October 27, 2014
    Reply
  8. […] 5 reguli esentiale ca sa vinzi mai mult • 7 unelte promo gratuite pe care nu le folosesti destul • Ce sa faci ca sa ai mai multe click-uri pe Breslo • Cum sa te promovezi in Unica, Avantaje, […]

    February 4, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *