5 Comments

 1. Alexandra said:

  Buna ziua,
  Multumim echipei Breslo pentru intensa implicare din ultima perioada si sfaturile foarte bine punctate, pe care incercam sa le urmam in limita timpului disponibil. As dori sa adaug la metodele de promovare si posibilitatile pe care le ofera Polyvore in cazul in care va place sa faceti colaje tematice cu produsele voastre. Eventual, putem sa ne sustinem reciproc, prin utilizarea produselor de pe Breslo si sa distribuim colectiile pe Pinterest, Facebook, etc.
  Eu mi.am reluat recent activitatea in mediul online si imi face placere sa creez colectii cu produse unicat, dar ca in orice domeniu este nevoie de reciprocitate pentru o crestere mai rapida a feed.back.ului.
  Acesta e contul meu – http://alexandra-balau.polyvore.com/ – daca aveti cont ma puteti contacta acolo, iar daca nu, puteti sa va faceti – e relativ usor.
  Fotografiile relevante pentru Polyvore sunt cele cu fundal alb sau transparent, astfel ca am inceput sa.mi fac/incarc la fiecare produs in parte o fotografie pe care sa o folosesc pe Polyvore.
  Sper ca v.am inspirat putin si va doresc mult succes tururor!

  Alexandra by DichisShop

  P.s. pentru cei care mai vor detalii, astept cu drag sa ma contactati pe mesageria Breslo

  February 5, 2016
  Reply
  • breslo said:

   Buna, Alexandra. E o recomandare foarte utila! Mult succes cu tot ce faci, il meriti! :)

   February 6, 2016
   Reply
 2. Sanda said:

  Buna ziua,

  as dori sa stiu daca pentru a deschide un magazin pe breslo este nevoie sa am firma.

  Multumesc.

  August 25, 2016
  Reply
 3. Ștefi said:

  Bună ziua! Înscrierea pe breslo este gratuită? Se plătește lunar? Mulțumesc!

  April 16, 2018
  Reply
  • breslo said:

   Buna ziua,

   Inscrierea este gratuita si aveti la dispozitie 10 zile in care puteti testa platforma fara nici un cost. Daca dupa expirarea perioadei de test doriti sa mentineti magazinul activ, se aplica o taxa zilnica. Pentru mai multe informatii, puteti intra aici https://www.breslo.ro/us/fees. Zi cu soare va dorim!

   April 25, 2018
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *