Tendinte de toamna-folk style

A venit “teoretic” toamna, așa că voi începe să vă povestesc despre tendințele acestui sezon.

De această dată vă voi povesti despre stilul folk. Tendințele de modă inspirate de patrimoniul național din diferite țări, obiceiurile și tradițiile lor, vor arata întotdeauna interesant. Fiind un trend cu personalitate, stilul folk este unul dintre cele mai creative și tinerești stiluri vestimentare și a devenit popular încă din anii `60.

Oricât de ușor ar părea să porți acest stil, este întotdeauna puțin dificl de a te adapta aceste tendințe în mod corect. Acest lucru necesită potrivirea adecvată a articolelor de îmbrăcăminte cu accesoriile. Trebuie să ai grijă să nu combini prea multe culori, texturi sau imprimeuri/modele în aceași ținută. Dacă partea vestimentară este foarte încărcată, alege accesorii mai simple. Iar dacă vrei ca accesoriile să fie centrul de înteres al lookului tău, alege o vestimentație uni, doar  cu mini detalii sau modele etnice.  Confortul și armonia sunt cei mai importanți factori care ar trebui să fie luate în considerare.

Bluzele au mâneci largi, atât lungi cât și scurte, împodobite de cele mai multe ori cu volane, și fixate în talie cu o curea sau o panglică. Bineînțeles, bluzele sunt decorate cu simboluri populare. Fustele sunt până la genunchi, cloche, cu volane, sau  cu pliuri. Cel mai important aspect al îmbrăcămintei stilului folk este libertatea mișcărilor. Aspectul acestui stil este accentuat de folosirea capelor, poncho-urilor sau cardiganelor supradimensionate, din nou cu modele tradiționale.

Accesoriile cu inspirație etnică sunt foarte variate, acestea pot fi țesute, tricotate, imprimate, brodate sau din mărgele. Creatorii Breslo va prezintă diverse abordări ale acestui stil.

 

f1

Colier BohemianSin  139 lei

Colier mufulina 30 lei

Colier  AuraHandmadeArt  137 lei

Tunica doamnadia  119 lei

Geanta ro.shop 300 lei

Colier doamnadia 64 lei

Colier loradesign  60 lei

 

f2

Colier doamnadia 72 lei

Bluza  onibon 100 lei

Fusta doamnadia 119 lei

Bratara sama95 42 lei

Papion EtnoWare 59 lei

Set Tatiana.Boutique 28 lei

 

f3

Brosa CadouriFistichii 25 lei

Cercei AuraHandmadeArt  60 lei

Cercei dushky 18 lei

Colier foambubbles 45 lei

Cercei EtnoWare 25 lei

Papion PortPapion 32 lei

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *