5 Comments

  1. alexida said:

    Nu vreau sa o iei personal sau sa crezi ca e un gest de rautate din partea mea insa aceasta “gentuta” a fost raportata acum ceva vreme pe forum ca nefiind handame si neapartinand proproietarului, cel putin nu poza.
    http://www.thediyadventures.com/2013/01/02/diy-book-clutch/
    http://www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=94
    Acum chiar nu este vina ta, articolele tale sunt superbe toate, insa cred ca ar trebui sa existe cumva o legatura intre blog si forum, doar fac parte din aceeasi platforma,nu?
    Gentuta este superba, insa nu este corect fata de ceilalti vanzatori sa le fie permis unora sa posteze lucruri care nu le apartin, poze care nu sunt realizate de ei, iar pedepsele ar trebui sa fie mai dure, ca sa nu mai se reia procesul la infinit, pentru ca zilnic vezi o gramada de produse care nu sunt nici handmade, nici furnituri si nu mai zic de categoria vintage, care s-a transormat in second hand, cum apar pe Breslo.
    Eu va pup si sper sa nu va suparati pe mine, o zi buna va doresc!

    September 4, 2013
    Reply
  2. Frumos articol si foarte interesanta gentuta. Felicitari!

    September 4, 2013
    Reply
  3. alexida said:

    Cam cate ore dureaza ca mesajul scris de mine sa fie aprobat si posta de un admin? Un mesaj in care nu a adus injurii nimanui ci am aratat o realitate!

    September 4, 2013
    Reply
  4. Nu vreau sa laud pe nimeni… nu vreau sa critic pe nimeni…dar talentul scriitoricesc al Eugeniei nu poate fi contestat:)))
    Felicitari Bohemiansin!

    September 4, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *