19 Comments

  1. havin said:

    Nu stiu ce stie miss B dar eu stiu cu siguranta ca m-am cam saturat sa citesc articolase d-astea gen auto-reclama… este f usor de remarcat cum ‘corpul’ redactional al revistei Atelierul isi prezinta produsele, sub aceasta forma, si mi se pare absolut lipsit de profesionalism. Am vazut o multime de lucruri frumoase, nu dragute, frumoase de-a dreptul! pe Breslo insa, pt ca au nesansa sa fie mesterite de autori din afara acestui corp- putin probabil sa apara aici.
    Ca sa nu mai povestesc ca multe din aceste articole contin greseli urate de limba romana!
    Din partea mea- a fost , probabil (pt ca never say never, nu-i asa?) ultimul click pe care l-am dat pt a citi aceste articole de auto-reclama, pt ca eu consider ca nu asta este scopul adevarat al lor.

    June 25, 2010
    Reply
  2. BohemianSin said:

    Imi pare rau Havin, ti-ar fi venit randul si tie sa stii dar tb sa astepti cumincioara in banca!Personal am scris si despre Hana, Punct G, artacf, Katafolt,issa, utopicart, cutia.cu.maimute,alexandragatin,JasminBlanc , on-skin,mlr.decorativa, smallpaintings.Nici unul dintre ei (si sunt cativa si mai urmeaza si altii) nu face parte din redactie, insa merita sa stea aici pt ca au produse superbe!Vad ca incerci sa fii marul discordiei si aici si pe forum!Daca nu iti place comunitatea te rog….exista Etsy, poate acolo vei gasi mai multa deschidere.E adevarat insa ca e al doilea art. al meu despre ally, insa nu pt ca face parte din acest “cerc restrans” ci pt ca e este intr-atat de talentata incat sa merite 1000000 de articole nu 2!
    Uite de exemplu eu nu cunosc pe nimeni pt ca nu particip la targuri iar alegerile cred ca mi le justific mereu prin prisma produsului….insa alegerea nu poate fi decat subiectiva, pt ca evident e facuta de mine prin prisma obiectelor ce imi plac si a gusturilor mele!Si sa stii ca nu aleg mereu ce as purta ci ce cred ca e facut cu talent!
    Cat despre limba romana, daca simti nevoia de a fi critic te invit in inbox-ul fiecaruia dintre cei ce scriu!banui ca se poate intampla voit/ne-voit si nu ar strica cineva care sa ne corecteze.

    June 25, 2010
    Reply
  3. BohemianSin said:

    Dar probabil nu ai sa vezi raspunsul pt ca a fost ultimul click!

    June 25, 2010
    Reply
  4. OMG!!!! Bentita este superba, felicitari!! (Ally, astept rasplata pt “auto-reclama” pe care ti-o fac cand zic asta).

    OMG!!!! Eugenia…tu nu esti jurnalist??? :O

    OMG!!! Ce atitudine…

    June 25, 2010
    Reply
  5. kittenhood said:

    ca parte a redactiei, trebuie sa le felicit si pe Ally si pe Bohemian, si sa ma mir de “acuzatiile” aduse..

    June 25, 2010
    Reply
  6. MAD said:

    @havin:
    Te asigur ca nu exista nici o conspiratie redactionala a celor de la Atelierul. Intamplator, persoane care scriu si acolo scriu si aici, dar asta nu demostreaza sub nici o forma ca exista vreun plan de promovare, bine pus la punct. Fetele cu unele exceptii se cunosc exclusiv online. Singura conditie impusa a fost sa gaseasca subiecte si produse deosebite despre care sa scrie. Diin punctul asta de vedere, nu cred ca sunt reclamatii.

    Cat priveste greselile “urate” de limba romana, te rog sa le semnalezi imediat ce le sesizezi. Eu recitesc majoritatea textelor publicate, dar cu siguranta nu strica o pereche de ochi in plus.

    In plus, lista e deschisa pentru cei care vor sa scrie pe Breslog, pentru ca incercam sa ne extindem. E suficient un e-mail cu o propunere si 1-2 texte[sau linkul unui blog] ca sa ma lamuresc ce si cum. Astept astfel de e-mailuri la [email protected] .

    Astept cu nerabdare un e-mail de la tine. :)

    June 25, 2010
    Reply
  7. fireste ca miss B ar fi vrut si ea :)) Dar tu ai scris prea frumos ca sa ma gandesc macar sa concurez :P

    Mie-mi place foarte tare bentita, e minunata, si de cand mi-am primit ceainicul, stiu eu ca toate creatiile lui Aly sunt minunate :D

    Eu as vrea ca toata lumea sa inteleaga ca eu una, si cred ca tot colectivul redactional, scrie despre lucrurile care le plac si li se par intr-adevar speciale pentur a le face cunoscute. Plus ca suntem de-abia la inceput, blogul n-are nici 6 luni, sunt atat de multe produse si magazine care o sa apara pe blogul breslo, incat nu vad de ce ne impacientam. Eu daca vreodata o sa ajung sa scriu despre ceva ce nu-mi place doar ca sa multumesc alti oameni de pe breslo, o sa-mi iau frumos talpasita. Si in plus, sa nu uitam ca blogul nu e doar pentru oamenii cu conturi pe breslo care vand, ci mai ales pentru cei care cumpara si cei care poposesc pentru prima data, ca atare mi se pare normal ca ei sa ia contact cu cele mai noi si mai incantatoare lucruri pe care breslo le poate oferi. Plus ca nu noi ne-am oferit voluntar, n-am fluturat mana disperat sa fim alese sa scriem, ci pur si simplu cineva a avut incredere sa lase pe mana noastra niste rubrici. Si eu cred ca ne merge bine, si scriem despre lucruri intr-adevar speciale.

    In alta ordine de idei, in ultimile luni forumul si altele abunda de rautati mai mici sau mai mari. Cand ne-am facut cont pe brelos, absolut nimeni n-a primit nici garantia vanzarilor, nici garabtia publicitatii, ci o simpla platforma bine organizata unde ar putea sa vanda. Asa ca tot ce vine mai mult de atat e un bonus de care trebuie sa ne bucuram si cine nu are parte de el nu are ce sa acuze pentru ca nu i s-a promis mai mult decat a primit.

    June 25, 2010
    Reply
  8. BohemianSin said:

    Ce i-am spus si lui Havin pe mail: EU NU FAC PARTE DIN REDACTIA ATELIERUL :))) Nu cunosc personal pe nimeni…aproape cu nimeni n-am avut nici macar o conversatie virtuala.
    Propunerea mea catre ea a fost asa: sa-mi indice ce artisti ii plac cu obiectul si eu voi face articole despre acele lucrusoare care se afla undeva la intesectia gusturilor.Propunerea e deschisa tuturor.
    Cred ca ne este greu la toate sa stam sa vizualizam zeci de mii de produse care apar, personal aleg din lista celor postate cu o zi inainte sau din cele ajustate la favorite cand le ochiesc.

    June 25, 2010
    Reply
  9. a, si remarca din sfarsitul articolului la adresa mea se datoreaza unei galerii (pe care nici n-o facusem eu si nici n-avea vreun produs in ea) la care am comantat despre cat de frumoase sunt bentitele lui aly.

    June 25, 2010
    Reply
  10. Eu chiar incerc sa postez la Produsul zilei produse care mie personal mi se par faine, dar de la creatori mai putin cunoscuti. Uneori trebuie sa ma abtin activ de la a posta ceva marca Miss B, Bohemina, anky etc :))) Dar cel mai funny e ca eu nici nu va cunosc personal, si as publica articole despre voi pur si simplu pentru ca mi se pare fain ce faceti.
    Propunerea pe care i-am facut-o si eu lui havin si pe PM ramae deschisa: daca vede un produs fain sau un magazin nou dragut, sa imi trimita linkul, descopar si eu ceva nou si daca e nice sigur voi scrie despre el :)

    June 25, 2010
    Reply
  11. Zebru said:

    oh, don’t tempt me, leti. bentita este foarte frumoasa, ally.

    June 25, 2010
    Reply
  12. Ally – superba bentita!
    BohemianSin, nu ne cunoastem, nu am vorbit niciodata, nici macar in spatiul virtual dar profit de ocazie sa iti spun cat iti admir creatiile! Te urmaresc pe Breslo si iti urmaresc si blogul! Felicitarile mele!
    Havin , creatiile tale sunt deosebite si imi plac la nebunie de cand le-am descoperit pe Breslo!
    Nu cred ca este loc aici pentru atatea “intepaturi” si “nemultumiri” – suntem o comunitate prea mica sa facem asta – ar fi fain sa incercam sa ne cunoastem mai bine, sa vedem ce putem face unul pentru celalat…chiar si de la distanta!

    June 25, 2010
    Reply
  13. P.S. Si nu doar Miss B. ar fi vrut sa scrie articolul acesta! Mi-ar fi placut la nebunie sa fi scris eu articolul acesta!

    June 25, 2010
    Reply
  14. JasminBlanc said:

    Bentita arata grozav Ally, si astept de fiecare data aprecierile prin articole marca BohemianSin. Acestea ma duc int-o alta lume, una frumoasa, magica si calma…That’s all I’ve got to say :*

    June 25, 2010
    Reply
  15. scharmen said:

    Frumoasa bentita si foarte purtabila. Frumos si articolul. Vorba lui @cristinamaslina: sa incercam sa ne cunoastem mai bine chiar si de la distanta… mai sunt atatea si atatea produse frumoase… sa asteptam dar… :)
    buna treaba fetelor (de la redactia revistei Atelierul), felicitari!
    @Havin si produsele tale sunt deosebite si imi plac mult, spor in continuare la creat!

    June 25, 2010
    Reply
  16. Faina bentita, fain si titlul :)
    Propunerea Scortisoarei mi se pare cea mai indicata: stiti produse faine, creatori faine, tips and tricks si vreti sa le impartasiti? Ori trimiteti mail redactorilor ori direct lui MAD, ca sa stabiliti o colaborare.
    Eu am primit un astfel de mail de recomandare si o sa-mi fac timp sa explorez creatiile propuse, ca sa vad daca le voi impartasi mai departe.

    Spor la creat, la scris si la citit!

    cu prietenie,

    Ralu
    proprietar Casa cu cadouri

    June 25, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *