Iarna cu stil

Obiect de imbracaminte care te defineste clar, haina ( paltonul, pardesiul,  jacheta sau sacoul) nu trebuie sa fie la fel cu a sute de alte femei pe care le vezi pe strada. Poti fi in pas cu moda, sau poti fi originala. Cauta modelul care ti se potriveste printre rafturile magazinelor breslo!

Piesa vestimentara esentiala si necesara in sezonul rece, paltonul arata bine fie ca il porti cu fusta sau cu pantaloni. Asadar, in primul rand, paltonul trebuie sa fie pe cat de calduros, pe atat de versatil. Trei sferturi, cu doua randuri de nasturi, cu aplicatii, alb sau intr-o culoare vie, paltonul trebuie sa ti se potriveasca. Nu uita ca poti sa iti evidentiezi talia chiar si in sezonul rece cu un cordon sau o centura.  Iata cateva idei de paltoane si pardesie care sunt convinsa ca iti vor atrage atentia. Da frau imaginatiei si foloseste accesorii precum brose textile, centuri late, fulare pufoase si saluri maxi.

AtelierAndreeaMaxim

Addictive

anitabdesign

mihaalex

bookgirl

Pentru ca si fetitele trebuie sa fie cochete, am selectat special doua modele pentru micile domnisoare.

LigiaMocan

dailyfashion

Sacoul este fara indoiala o piesa clasica ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici uneia dintre noi. Sacourile rigide au iesit din scena. Texturile cautate sunt acum catifeaua sau brocardul. De asemenea, printurile precum cel cu buline, carourile, animal printul raman in continuare vedete. Ca stil, designerii propun inspiratia militareasca si sacourile cu maneci trei sferturi si gulere inexistente.

ebonyvintage

RuxishConcepts

 

 

3 Comments

  1. Mascha said:

    Din pacate, pana si la brand-urile de renume, exista problema calitatii materialului, deobicei un material sintetic ieftin, acrilic, aparent calduros insa de fapt fara proprietati termoizolatoare & care lasa pielea sa respire :( Cu greu am gasit un palton de iarna senzational, parca teleportat din anii 30 in care materialul predominant este lana naturala cu adevarat splendida + foarte calduroasa :)

    January 19, 2012
    Reply
  2. byioanapopa said:

    Ma bucur ca ai gasit pana la urma ceva pe gustul tau…si eu trebuie sa dau o raita prin magazine…de aceea am si facut postarea, prima privire am aruncat-o pe breslo :)

    January 19, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *