6 Comments

  1. Mascha said:

    Ma regasesc din plin in articolul tau. Imi dau seama acum ca din acest punct de vedere {al discrimanrii pe baza de stilul adoptat} nu s-a schimbat nimic in Romania in ultimii 10 ani sa zic, de cand am fost ocazional {destul de des} discriminata {asta e termenul} din cauza stilului adoptat ocazional sau nu.

    De la chestii banale {doua cozi lungi impletite nefiind la gradinita :)), nici nu mai imi amintesc tot ce a cauzat diverse priviri penibile adresate, imbracaminte skate {!?}, tricouri peste bluze cu maneca lunga {comentarii indignate de la diriginta :)) }, chestii inofensive in alte tari, pana la discriminari care au mers mai departe decat priviri hilare : de cauti show de proasta calitate, indrazneste si imbraca-te perfect decent, feminin, insa cu un tricou cu o formatie…din intamplare fara mesaje ofensatoare sau ceva de genul si urca-te in tramvai :l

    Ti se face mila sa ii pui la punct pe vajnicii calatori degenerati insa e cazul sa o faci, data viitoare nu vor mai indrazni sa jigneasca cetateni urland in tot tramvaiul.

    Ideea e ca atunci cand imi aleg stilul pentru ziua respectiva {whim based :P}, scopul nu este in nici un caz sa cauzez turbulente si atacuri cerebrale si nici macar priviri prost crescute…personal nu am chef sa imi plictisesc ziua astfel :l

    Imi amintesc acum cand eram mici si imi inchipuiam cu fratele meu cum ar fi o lume in care fiecare ar avea parul in ce culoare are chef & haute couture all the way…si nu ai fi senzatia zilelor uberplicticoase ale celorlalti :))

    January 19, 2012
    Reply
  2. eu am mai multi pantofi , acelasi model, dar diverse culori. si ma bate un gand de re- imperechere :). cred ca o sa fac un experiment : sa ii port in romania, si apoi in alta tara, sa vedem diferenta [ daca e] in reactii. desi am auzit remarci tampite si la niste ghete roz prafuit, nimic extravagant. so…..

    January 19, 2012
    Reply
  3. blanitza said:

    Daa, ar fi de analizat partea proasta a traditionalului, rigiditatea de gandire si de expresie a lumii care se inchide in sablon!!! Bun articol, imi place…

    January 19, 2012
    Reply
  4. loreta said:

    niciodata nu ma intereseaza ce vorbeste lumea .lumea vorbeste si daca faci bine si daca faci rau .cand nu ma mai vorbeste lumea , atunci e de rau , pentru ca inseamna ca nu mai sunt interesanta .da , intr-adevar , mi se spune -vai ce bine iti sta , dar eu nu ma vad purtand asa ceva- .si asta e doar un exemplu .fetelor , purtati ce va place si ceea ce va face sa va simtiti bine .si eu ma regasesc total in articolul de mai sus.

    January 19, 2012
    Reply
  5. bibidesign said:

    wow!! hai sa nu exageram, totusi!! :) port si eu sarouel-am chiar vreo 5 perechi-dar salopeta asta intrece pragul meu de “asa da” … si pentru podiumuri cred ca e putin cam mult… nu cred ca, daca ai avea tupeul sa iesi cu asa ceva ar exista vreo persoana care sa nu se holbeze… si nu in sensul pozitiv…

    January 19, 2012
    Reply
  6. ..de asta există oameni non-conformişti, fiecare decide cu ce se îmbracă pe propria răspundere asumându-şi criticile sau admiraţiile celor din jur. Din moment ce îţi pasă de ce spun ceilalţi te indoieşti de stilul tău şi începi să te plafonezi în tradiţionalism. Să-i lăsăm pe alţii s-o facă :) Cât despre salopeta “organică” cred că e creată pentru podium sau pentru o anumită ocazie care nu-mi vine acum în minte :), cu siguranţă nu la serviciu deşi depinde ..

    January 20, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *