Wonder

Curand, curand o sa inceapa sezonul zilelor speciale de iarna: 1 Decembrie, Mos Nicolae, petrecerea firmei pentru unii dintre noi, Craciunul, Revelionul…ce mai, o luna cat se poate de plina de posibilitati de bucurie.

Mie imi place sa incerc sa fac cate ceva deosebit, indiferent cat de marunt, pentru fiecare dintre ocaziile de mai  sus. Nu cred ca trebuie asteptata iarna ca sa gasim zile incarcate cu insemnatate dar caut sa ma bucur cat pot de mult de perioada asta magica.

O zi desebita nu e neaparat o zi petrecuta cu fast ci o zi in care faci ceva care sa conteze(din motive de buna dispozitie, nu se iau in calcul aici decat, ceva-urile cu caracter pozitiv :) ). Toata lumea care a depasit perioada relativ lipsita de griji a copilariei are momente si perioade cand lucrurile nu merg asa cum ne-am astepta, cum ne-am dori sau avea nevoie. Unele momente se depasesc mai usor, altele au nevoie de mai mult timp de acomodare si intelegere. Una dintre cele mai grele calitati de insusit este detasarea, pentru ca eu zic ca se refera la mai mult decat obisnuita sa nu ne mai atinga nimic. In primul rand trebuie sa incerci sa te bucuri de micile chestii marunte din viata de zi cu zi, care poate nu ti se par cine stie ce, dar lipsa lor ti-ar face viata mai putin completa. Apoi, in timp sa inveti sa te ridici cand crezi ca esti intr-o situatie fara iesire si sa nu abandonezi pana nu gasesti o solutie. In final, vei fi mai puternic/a si mai capabil/a sa te bucuri mai mult.

Poate va minunati ce a generat toata filosofia de mai sus, cand trebuia sa vedeti o poveste care sa duca la un produs, ales ca cel mai cel al zilei de astazi. Am inceput sa caut un accesoriu beautiful pentru purtat atat la evenimentele mai casual in familie, cat si la o petrecere mai deosebita. Dupa ce intr-un final l-am desoperit si am ajuns la concluzia ca this is it, am inceput sa ma gandesc la insemnatatea pe care o poate avea un accesoriu asupra moralului si a starii de bine, pentru ca atunci cand te simti bine, devii mai bun si mai tolerant, drept urmare, in final, mai multumit.

Colier Rosu&Negru din magazinul uni-cat

 

 

 

 

 

One Comment

  1. uni-cat said:

    Multumesc frumos pentru articol!

    November 23, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *