Voteaza-ti preferatii si castiga! Te premiem cu cele mai frumoase haine de toamna, din magazinul irinaindira

Concursul Gold-made, dedicat special creatorilor romani de pretutindeni, se apropie de final. 570 de creatii fascinante au fost inscrise in concurs, in doar 10 zile. Bijuterii, decoratiuni, haine – toate au stralucit frumos in unul dintre cele mai puternice trenduri ale sezonului: auriul.

poza5

Acum e timpul sa votati! Din cele 570 de creatii, doar 100 au intrat in finala si asteapta nerabdatoare voturile voastre. Produsele finaliste le puteti vedea aici >> Top100 concurs Gold-made

poza2-760x605

Voteaza-ti preferatii si castiga haine de toamna, din magazinul irinaindira

Cu hainele din magazinul irinaindira nu ai cum sa nu iesi in evidenta. Sunt lucrate manual,  in culori incredibile. Daca adopti un stil nonconformist, atunci ti se vor potrivi de minune. Acum e sansa ta sa iti alegi modelul preferat si sa le castigi din acest magazin >> irinaindira 

E foarte simplu: dai un like si lasi un comentariu

Arata-ne care sunt creatiile tale preferate inscrise in concurs prin cat mai multe like-uri, share-uri si comentarii. Promoveaza-ti preferatii cum stii tu mai bine si fii sigur ca aduna cat mai multe like-uri!

Trebuie sa urmezi doar doi pasi, iar premiul poate fi al tau:

– dai like tuturor produselor care iti plac, din acest album >> Top100 concurs Goldmade

– lasi un comentariu la poza cu premiul pe care ti-l doresti, in care sa ne dai link-ul produsului tau preferat din concurs ( alege-l de aici )

Multa bafta tuturor!

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *