8 Comments

  1. In album sunt doar o parte din lucrari? Eu nu mi le gasesc.

    April 15, 2013
    Reply
  2. forHOPE said:

    nici eu nu mi le gasesc…probabil nu au trecut preselectia.

    April 15, 2013
    Reply
  3. niky98 said:

    Desi nu sunt croitoreasa si nici nu am studii in domeniu, eu chiar am luat in serios treaba si m-am straduit sa creez un produs care sa poata fi purtat cu drag,…
    In orice caz, realizat o vestuta la care am respectat fondul de floricele (tema), pe care am facut aplicatii pasarele, denumindu-le “vestitorii primaverii”. Chiar daca nu este un produs de premiu, macar in “top 100”, merita sa fie… printre atatea alte “creatii” care n-au nici o legatura cu florile… Doar atat, sunt dezamagita… sorry !

    April 16, 2013
    Reply
  4. breslo said:

    Din pacate, lucrarile care nu sunt in album nu au auns in top 100. Dar vor mai fi si alte concursuri, deci mult succes la urmatorul!

    Niky, stim vestuta ta. E tare frumoasa. Am cautat-o sa o includem in ghidul de cadouri, dar vedem ca nu mai e. Sper ca ai vandut-o, si ca n-ai scos-o din magazin de suparare.

    N-a ajuns in top 100, pentru ca tema era sa faci macar 1 floricica handmade. Desenata, cusuta, crosetata, cum vrei tu. Nu e de ajuns sa ai un material imprimat cu floricele. Daca te uiti atent, o sa vezi ca toate produsele din top respecta acest criteriu.

    Te asteptam la urmatorul concurs, unde speram sa te inscrii cu toate cele 3 lucrari pe care le ai la dispozitie. Suntem siguri ca vor fi minunate toate.

    April 16, 2013
    Reply
  5. fairdealing said:

    da, este o vestuta f.frumoasa!felicitari!chiar daca erai de ”meserie”nu stiu daca ai fi reusit sa faci asa o bijuterie de vestuta!!eu ma pricep un pic la croitorie si te invidiez pt talentul tau!!!Cred k a fost f.greu pt. Breslo sa aleaga dintre atatea frumuseti! stiu k nu te consolleaza,dar nici floricelele mele nu au ajuns in top 100(desi aveam mari sperante)asta este-iti doresc succes la vanzari,Maria

    April 17, 2013
    Reply
  6. HARYO said:

    Draga Breslo, ce sa mai cred eu despre florile mele de liliac? Sunt handmade, lucrate fiecare manual din portelan, lacuite si ansamblate, fiecare in parte, pentru a ajunge la ceea ce se poate vedea aici http://www.breslo.ro/Product/lovely-lilac-blossom—colier-statement_897604
    Nu spun ca am atins perfectiunea, dar cred ca tarie ca pentru top100 ati ales unele creatii mult mai putin elaborate, ca sa fiu diplomata.

    April 17, 2013
    Reply
  7. mielena said:

    Una din cerintele concursului era: “creezi si adaugi in magazinul tau o floare handmade”.
    Trebuie sa recunosti draga echipa Breslo ca te-au depasit evenimentele pentru ca unele din piesele aflate in Top100- frumoase dealtfel!- nu au fost create special pentru acest concurs(se poate verifica data postarii), deci au incalcat regulamentul…Si ma intreb de ce nu ati afisat castigatorii ieri 22 aprilie asa cum anunta calendarul concursului?…

    April 23, 2013
    Reply
  8. Natania said:

    Da Mielena, ai dreptate. Citesc ce ai scris si realizez ca una dintre intrusele sunt chiar eu, CER SCUZE, am expus 3 lucrări, 2 din ele au fost realizate înainte de concurs, una a ajuns in Top-100. Am fost sigura ca pot sa particip cu ele, neatenție la regulament si ca rezultat un motiv de supărare pentru o mulțime de participanți care puteau sa fie în locul meu. Am primit peste nas, cer scuze în fata tuturor. Rog Echipa Breslo sa scoată lucrările mele din concurs.

    April 23, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *