15 Comments

 1. uite-o pe Madaa : )

  toate astea sunt foarte utile, la care as mai adauga eu, apropo de bun simt, ideea de a nu stresa clientii. O data am fost la un targ si cineva saluta absolut pe toata lumea care se uita la panou si ii imbia sa se uite etc etc. Poate la anumite persoane prinde, dar eu sunt genul de persoana care mai degraba plecaa decat sa se apropie mai mult. In font, oamenii oricum se uita si daca vor ceva, sigur or cere sa probeze, mai ales ca la targuri produsele sunt la o intidenre de mana, nu trebuie coborate din vitrina sau ceva de genul.

  June 1, 2010
  Reply
 2. MAD said:

  moderatia asta! :)))

  June 1, 2010
  Reply
 3. de acord cu miss B.eu daca sunt la un stand si ma uit cu interes “shoppingacios “(evident) :) o iau instant la fuga daca cel care vinde ma “bombardeaza” cu mai mult de un salut.

  June 1, 2010
  Reply
 4. arabela said:

  Mai insit odata pe carti de vizita! :P Sunt poate cele mai importante. Deasemenea cred ca etichetele cu preturi au un rol important, mai ales pentru clientii timizi :) Si in rest nu aveti decat sa va simtiti bine si sa savurati interactiunea directa cu cei care va apreciaza munca.

  June 1, 2010
  Reply
 5. anky said:

  :)
  Despre etichete, bannere si alte lucrusoare pentru decor si stand..in articolul de sapt viitoare.

  June 1, 2010
  Reply
 6. Dar exista vreo dovada clara, voua datorita cartilor de vizita v-au aparut comenzi noi dupa targuri? Eu n-am prea dat carti de vizita , decat persoanelor care mi se pareau clar in target (si aici ma refer mai mult la ultimul targ unde au fost foarte putini in target). So, any experience? :D

  June 1, 2010
  Reply
 7. banana said:

  La FH 3 am lasat in 8 ore peste 100 de carti de vizita (cam la toata lumea) si nimeni nu m-a mai sunat …si nici comenzi online nu am primit dupa. In schimb la martisor afara m-a mai cautat lumea dupa. Si eu deobicei dau cartile dupa target. Nu de alta dar nu vreau sa tai prea multi copaci si nici nu e placut sa iti gasesti cartile de vizita la gunoi sau pe jos.

  Eu intreb deobicei noii clienti cum m-au gasit si spurpinzator google mi-a adus 3 deja ;) Breslo e bine indexat pentru astfel de cautari si traficul zilnic ajuta.

  Eu vroiam sa pun accentul pe atitudinea vanzatorilor. Findca mi s-a intamplat de 2 ori deja sa imi stea in gat fiecare pereche de cercei pe care o dau, datorita vanzatorilor vecini care m-ar fi omorat din priviri :( So SMILE and BE FRIENDS!

  Va pupa din Timisoara, Banana

  June 1, 2010
  Reply
 8. banana said:

  Si foarte important vedeti ce faceti cu banii ce i-ati castigat in drum spre casa, ca eu nu am mai ajuns cu ei de la Bucuresti si mai mult au plecat cu tot cu telefon (noaptea pe tren din borseta de la brau :((( )

  June 1, 2010
  Reply
 9. Si, pentru cunoscatori, uite-l si pe Luigi in poza :)) Say Hi, everyone!
  Ca sa nu fiu complet offtopic, eu as mai adauga ca, pe cat posibil, sa incercati sa lucrati ceva la stand (fara a ignora clientii bineinteles). Oamenii sunt mereu interesati de demonstratii live, vei intra mai usor in vorba cu ei si poate asa o sa aprecieze si mai mult un produs handmade.

  June 1, 2010
  Reply
 10. Funtasticus said:

  Eu as avea de adaugat ca este foarte important si felul in care arata standul! Nu este suficient un sevalet sau un panou de scartaietoare :) So, hai sa ne folosim imaginatia si sa ne expunem lucrusoarele intr-un mod cat mai ingenios :)

  June 1, 2010
  Reply
 11. Ruxi are dreptate, este foarte important sa ai un stand vizibil care sa scoata in evidenta produsele. Cat despre cartile de vizita, eu le las la vedere si am observat ca majoritatea trecatorilor “se servesc”.

  Oricum, foarte dragut si util articolul :)

  June 2, 2010
  Reply
 12. Am si eu o intrebare..cum as putea afla de organizarea targurilor cu mai mult timp inainte, ca sa pot vorbi cu organizatorii si sa imi pot ocupa un loc la targul respectiv??si cum iau legatura cu ei?

  July 16, 2010
  Reply
 13. Muza said:

  nu am fost inca la niciun targ ..si nici nu stiu ff multe despre aceste targuri..sunt noua pe aici ..daca imi poate da cineva cateva informatii…adica trebuie sa participi doar cu produse hand made sau nu numai ..cat ajunge sa coste cele 3 zile de targ..si cu cat timp inainte te poti inscrie…

  Vreo indrumatoare se incumeta??:PP..

  Multumesc …

  September 30, 2010
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *