Sărbători fericite!

Este incredibil cum trece timpul, și cum iarăși ne aflăm la capătul unui an, cu bune și cu rele, oarecum obosiți de atâta alergătură, și cu speranța că sărbătorile vor fi liniștite alături de cei însemnați pentru noi.

S-a dus și sfârșitul lumii, și putem acum să ne concentrăm mai bine asupra cadourilor handmade, a bunătăților de pe masa de Crăciun sau Revelion și a ținutelor de sărbătoare.

Sunt convinsă că 2013 va fi un an interesant, și am speranța de mai bine pentru ce urmează, mai ales că planul este să ne încărcăm cu muuulta energie pozitivă.

Pentru cei mai norocoși, vacanța a început deja de Vineri, cu timp pentru pregătiri și delicatese. Pentru cei mai puțin norocoși, nevoiți să lucreze și în ajun, dar la fel de dornici de mese gustoase, rămâne întotdeauna principiul delegării. După ce am delegat sarmaua, friptura și alte bunătăți care se mai pun pe mesele pline de tihnă, rămâne întotdeauna desertul.

Așa că ce-ar fi să apelăm tot la dragii noștri breslași pentru un desert delicios, home-made, hand-made , heart-made? Ilustrăm aici trei dintre ele, însă intrând la rubrica Gastronomie găsiți numai propuneri gustoase.

Minitort vegan

Bradut delicatesa

Tarta cu mere


Vă doresc Crăciun fericit, liniștit și plin de mâncăruri delicioase, și un sfârșit de an vesel și plin de speranță!

Cu drag,

Casa Hanu

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *