6 Comments

  1. raven said:

    Suna absolut delicios…eu cumpar rulouri asemanatoare din comert…dar astea arata de o suta de ori mai apetisant!

    August 10, 2013
    Reply
  2. raven said:

    Este si coaja de portocala rasa in compozitie? asa pare…

    August 10, 2013
    Reply
  3. Evutza said:

    Da, este si coaja rasa de portocala in compozitie, am uitat sa precizez. In crema de nuca! ;)
    Si da, chiar sunt absolut fabuloase la gust, si incomparabil mai sanatoase decat cele din comert! Ti le recomand cu mare drag!

    August 10, 2013
    Reply
  4. marissa6d11 said:

    Acestea sunt ,,Cuiburi de viespi ” si sunt absolut delicioase.Mama le pudra cu zahar, eu am alta varianta : rulourile le tai mai lungi, de vreo 3 degete, si le pun in vas rotund de Jena ( se poate in orice vas de copt rotund si cu peretii putin mai inalti ), cu taietura mai frumoasa in sus.Vasul e uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Dupa ce le-am ingramadit in vas, ca un buchet, le dau la copt, cam cat ii trebuie unui cozonac sa se coaca.In momentul cand e gata, am un sirop din zahar, fierbinte, pe care il torn cu grija -cam o cana -, pe toata suprafata , si las inca 5 min la cuptor. Cand se raceste , scos din vas, arata ca un buchet de trandafiri, e monumental pentru masa de Craciun !

    November 19, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *