Revista Atelierul lanseaza primul numar tiparit!

Revista Atelierul va asteapta marti, 16 august, de la ora 18:00 la Libraria Engleza Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45, langa Biserica Kretzulescu) sa rasfoiti prima revista de handmade din Romania in format tiparit!
Alaturi de echipa revistei Atelierul vor fi artisti, artizani, designeri si creatori de toate felurile care va vor impartasi din experienta lor in lumea handmade. Iar pentru ca tema primului nostru numar tiparit este DIY (Do It Yourself) va asteptam cu proiecte si creatii personale pe care le vom premia cu numere gratis Atelierul.

Anul trecut, cand am formulat ideea revistei Atelierul am pornit de la problema reprezentarii inconsecvente a artizanatului in media. Articole eronat informate riscau sa lase publicului o impresie gresita asupra noilor arte artizanale si sa micsoreze importanta unui curent cultural cu potential. Lipsa exemplelor pozitive de artizanat a dus la crearea unor obiecte de o calitate indoielnica si la o uniformizare a gusturilor in privinta tehnicilor si a materialelor. Era necesara o publicatie care sa informeze si sa educe comunitatea tinerilor artizani si asa a aparut ideea revistei Atelierul.
Vrem sa promovam tot ceea ce inseamna handmade de calitate, sa adunam la un loc obiecte lucrate manual, nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artizanii si designerii pe care ii admiram.
Pana acum cele 10 numere PDF ale revistei Atelierul au avut o medie de 14.000 de cititori pe numar, iar asta ne-a dat curaj sa dezvoltam si o editie tiparita a revistei.

Asociatia Atelierul de Creatie

2 Comments

  1. LaliDesign said:

    Super…poate va ajunge si in provincie!!!

    August 13, 2011
    Reply
  2. handmadeland said:

    Felicitari pentru acest proiect. Asociatiei Handmade Romania va ofera tot sprijinul . In cazul in care doriti sa distribuiti revista si in cadrul magazinului nostru HANDMADE LAND din Constanta si catre membrii asociatiei va stam la dispozitie.Imi puteteti scrie pe [email protected]

    Cu toata admiratia,

    Mihaela Piecu / vicepresedinte AHMR

    August 15, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *