6 Comments

  1. magic-bijoux said:

    Multumesc tare mult pt “nominalizare” :). Am fost tare surprinsa sa descopar printre asa frumuseti si munca mea. Colierul este intr-adevar un vis din perle perfect rotunde; pacat ca trebuind sa mai micsorez fotografiile pt a putea fi postate, redarea nu mai este asa clara.

    In ceea ce priveste pantofii, ii admir demult, dar nu-s marimea mea, din pacate:(.

    Ma regasesc in tot ceea ce ai ales.

    October 8, 2010
    Reply
  2. peafowlady said:

    Vai, e minunata rochita. De altfel si accesoriile imi plac mult, cu toate ca nu imi imaginez altceva decat sky-high heels pt aceasta tinuta : )

    October 8, 2010
    Reply
  3. Felicitari pentru articol! Produsele alese sunt inspirate , elegante si.. pe gustul meu. Minunat in intregime!

    October 8, 2010
    Reply
  4. fairdealing said:

    da, e o alege grozava!ma bucur k ai ales aceasta rochie,eu prob.nu o gaseam printre atatea frumuseti de pe site,si asa ceva imi doream mai demult,multumesc,si felicitari elenamazare pt.creatia minunata!!

    October 8, 2010
    Reply
  5. elenamazare said:

    Multumesc frumos pentru nominalizare, si ma bucur ca va place. Intr-adevar, asta este o combinatie de trecut romantic, inspirat din draperiile matusii sau din piesele de mobilier vechi, din rochiile multpreaminunate ale secolelor trecute, si viitor; un viitor nu metalizat, asa cum e ilustrat in filmele sf, ci mult mai romantic. imi place f mult cum ai scris articolul, si e minunat ca m-ai inteles numai prin creatia mea.

    October 9, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *