6 Comments

  1. Imi place sa ofer reduceri sau expediere gratuita in weekend. Am incercat deja la Breslo in weekendul trecut, dar de data aceasta n-am avut vanzari…E buna ideea reducerilor de sezon, se poate aplica si la magazinul meu. Toate sfaturile de mai sus sunt binevenite!

    June 15, 2010
    Reply
  2. arabela said:

    Cateva sfaturi mai concrete pe ce cai sa anuntam promotiile ne dai ? La mine parca e de fiecare data la fel, ori fac reduceri ori nu, tot aia e. Chiar am avut la un moment dat o promotie si clienta care a facut o comanda nici nu a observat. Deci ce ar trebui sa facem sa nu ne trezim ca ne agitam degeaba?

    June 15, 2010
    Reply
  3. anky said:

    Reducerile de sezon sunt foarte bine primite.. :)

    Arabela, in ceea ce priveste caile pe care ne putem anunta promotiile te inteleg foarte bine.
    Ideea e sa anunti in magazin (bineinteles), la produsul respectiv si poate chiar in denumirea lui (stiu ca, din pacate, nu toti clientii citesc ceea ce am scris in magazinul nostru pentru ei). Apoi, cred ca mai putem anunta pe blog, facebook, twitter si am gasit ca e foarte eficient sa ai un newsletter (de care sa nu abuzam) in care sa anunti clientii tai de promotiile tale. Eu una ma bucur tare de fiecare data cand primesc astfel de vesti.

    June 15, 2010
    Reply
  4. Si eu prefer weekendul pentru reduceri. Poate nu e un sfat bun de marketing, dar eu organizez reducerile…pe culori! Am inceput cu produse care contin culoarea albastru, o sa continui cu rosu…:D Mi se pare important sa pun si un strop de distractie in treaba asta.

    June 16, 2010
    Reply
  5. anky said:

    Mi se pare tare draguta ideea cu reducerile pe culori! si cred ca e o chestie buna! :)
    Stiu ca uneori ideea de marketing pare asa mai ‘rigida’ dar de fapt este ok orice functioneaza pentru tine..plus ca este inca o zona in care putem sa ne exprimam creativitatea!

    June 16, 2010
    Reply
  6. melanialupu said:

    Eu am folosit promotia, de exemplu, ca un fel de reclama la un nou produs pe care l-am introdus in magazin. De obicei nici nu prea am de unde sa fac o reducere la produsele mele… :) Si nici nu sunt sezoniere… Asa ca alt motiv nu prea as avea de reducere.

    June 16, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *