Quiet Chaos

Chiar dacă este cea mai clasică combinație de culori, albul și negrul revin in trendurile acestei toamne. Aceste culori alăturate într-un imprimeu sau textură, creează  un efect hipnotizant sau iluzii optice de mare impact.

In acest sezon, alăturarea acestor culori este inspirată în special de lumea designului interior și al graphic designului, de modele amețitoare ale tapiseriilor din 1960-1970. De asemenea, albul și negrul, conduc la minimalismul anilor 2000, acestei estetici adăugându-i-se de această dată accente metalice de argintiu sau auriu.

Efectele de linii intersectate, puncte, romburi, cercuri, pătrate, repetate la infinit creează un fel de haos, întâlnit în acest sezon pe cizmele înalte, pe plicuri rigide, rucsacuri, coliere, gulere sau inele, însă și pe articolele vestimentare de toamnă, cum ar fi paltoanele sau capele. Mulțumită regulilor geometriei, este garantată o estetică armonioasă, așa că această tendință poate fi însușită de orice tip de siluetă, pe orice tip de articol vestimentar, iluziile optice fiind des folosite pentru a avantaja corpul. Iar dacă vrei să adaugi o culoare de accent, ai grijă să fie una singură, albul și negru fiind deja foarte contrastant.

Să vedem ce produse ale designerilor Breslo se încadrează în această tendință.

 

alb negru 1

danaboutique  39 lei

AndreeaBololoiJewelry  88 lei

PortPapion 32 lei

margele.etc 139 lei

FIMARC 35 lei

allegria 10 lei

anitabdesign 70 lei

AndresDesign  110 lei

alb negru 2

danaboutique  85 lei

crazycat 42 lei

FIMARC 15 lei

danaboutique  60 lei

robobambi 180 lei

anitabdesign 300 lei

nairafee 50 lei

FIMARC 25 lei

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *