15 Comments

 1. afterforever said:

  Da, daaaa…cu verde, mult verde…peste tot:)) Superb articolul, congrats!!!

  April 5, 2013
  Reply
 2. BohemianSin said:

  Fantastica e culoarea asta!Emeraldul nu ma da pe spate, dar tot ce tine de verdele olive, lime…si am descoperit o noua denumire : chartreuse, ma face sa clipocesc iute a dorinta! Minunate alegerile in materie de design interior.Iar brosa de la Punctulet si hainele Monicutei…ce sa mai, ma topesc!In alte cuvinte am savurat articolul ca pe cea mai dulce savarina!

  April 5, 2013
  Reply
 3. punctG said:

  Absint…. MMMmmmm… yummy :P :)) delicios articolul, sa fie totul verde!!!

  April 5, 2013
  Reply
 4. virginiaW said:

  ce frumos! e culoarea mea preferata!

  April 5, 2013
  Reply
 5. Elyseeart said:

  V-am ochit pe toate dintr-un foc :)) Chartreuse asta….e MAREEE dom’le :)

  April 5, 2013
  Reply
 6. irinaindira said:

  Vai ce mi-a placut!!!!!!Creatiile semnate Vivienne Westwood si Roberto Cavalli sunt pe gustul meu …Alaturarea voalului si dantelei in culori pastelate(Roberto Cavali) care dau aceasta nota de “wild and tender” imi place tare mult!!!Prin croielile extrem de indraznete intuim femeia “sauvage” ,iar prin combinatia verdelui lime , corai somon ,roz pal descoperim partea ei tandra si delicata..
  Felicitari pentru articol!!!Ca de obicei,extrem de bine documentat si multumesc frumos de introducerea colierului meu in lista aceasta plina de minunatii verzulii!!!

  April 5, 2013
  Reply
 7. GabyS said:

  Nu e printre culorile mele preferate, dar dupa ce am citit articolul, parca m-as invalui in verde, sa alerg printr-un lan de grau intr-o tinuta a la Cavalli… Superba si bine documentata prezentarea, ca de obicei! Multumesc pentru includere!

  April 6, 2013
  Reply
 8. DanaH said:

  Excelent articolul, foarte bine documentat. Acum stau la cafea si ma gandesc cum sa justific zugravirea unei camere in lime, sau macar a unui perete… nu stiu daca jumatatea mea se va lasa convinsa! Poate daca ii arat pozele din articol :P

  April 6, 2013
  Reply
 9. bijudesign said:

  Minunata culoare! Minunat articol! Merge de minune la cafeaua minunata de dimineata! Felicitari!

  April 6, 2013
  Reply
 10. PersonallyME said:

  Verde lime este iubirea mea… cumva niciodata nu pot rezista oricarui obiect (vestimentar, accesoriu, decoratiune) care are “un pic de verde” cum ma tachineaza cunoscutii :) Nu stiam de semnificatia culorii, “curată mintea şi spiritul de “porii” care absorb tot ce este negativ” – iata un motiv in plus sa traiesc intr-o mare de verde :)) Multumim pentru articol, a fost o bucurie pentru sufletul si pentru retina mea!

  April 6, 2013
  Reply
 11. anitabdesign said:

  Multumesc petru includere! Intr-un articol cu Vivien Westwood:0 Culoarea verde si mai ales lime-ul merita un articol! Preferata mea rochiile Monique….forme simple si imprimeuri complexe…wow…Buna alegere spor la treaba in continuare si articole lafel de bune!

  April 6, 2013
  Reply
 12. missinica said:

  Ador aceasta culoare, ma bucur ca introdus in vestimentatie anul acesta.

  April 6, 2013
  Reply
 13. Ipipura said:

  si mie imi place verdele. sa vina vara o data! pup si multzu

  April 7, 2013
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *