Pisicuta de ajutor

O fi ea doar o pisica, dar e dornica sa ne ajute si ne intinde o labuta de ajutor, de fiecare data cand o solicitam. Creatura aceasta e de pe Planeta Pisicilor Colorate, acest exemplar fiind de o minunata nuanta de rosu, cu dungi si ochisori din nasturi.

Intelegerea planetei lor cu a noastra e aceea ca de fiecare data cand avem dificultati in a adormi, ele intrevin si ne fac somnul mai lin si mai confortabil. Ei bine, pana acum intelegerea a mers perfect, de aceea micutele creaturi incep sa se integreze cat mai bine si sa fie trimise cat mai multe si culori diverse pe Terra.

In urma unor cercetari, s-a ajuns la concluzia ca pisicile sunt cele mai indragite animalute de pe Terra, asa ca ele au fost concepute de la inceput ca fiind pisicute atragatoare si simpatice pe care omul sa le primeasca pe langa casa indata, sa le ia in calatorii cu conditia sa aiba grija de ele la fel cum ele au de noi.

Intreaga comunitate de pisicute ne transmit “Somn usor si odihna placuta!”

 

 

 

2 Comments

 1. FierForArt said:

  Iubibilă într-adevăr. O găsesc pe breslo?

  August 12, 2012
  Reply
 2. tonycat said:

  Ce scumpa e!!! Pe 8 august a fost ziua internationala a pisicii, era frumos sa apara un articol despre PISICA ca sursa de inspiratie pentru atatia creatori de pe Breslo. Poate la anul….

  August 12, 2012
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *