Perlele de duminica

Pentru ca astazi e duminica, produsul zilei pe blogul breslo trebuie sa fie unul cu totul special, potrivit pentru o astfel de zi.
De obicei, duminica e sarbatoare. Desi cei mai multi dintre noi ii confera un caracter mai degraba laic, traditia a fost atat de puternica incat ziua de duminica este una deosebita, o altfel de zi decat toate celelalte.

Sarbatorita ca atare, duminica e aceea zi deosebita care incepe dupa ora 11 cu un brunch, o cafea cu prietenele pe o terasa racoroasa, si, in functie de programul fiecareia se sfarseste cu un concert, o piesa de teatru sau poate chiar o vizita la opera. Tocmai acestor din urma evenimente le este dedicat produsul zilei, perfect de purtat in astfel de ocazii. E vorba despre Bluza cu Perle din magazinul handmademylove.

In tendinte vara asta, nuantele nude sunt garantia discretiei si a distinctiei, care, alaturate pretiozitatii perlelelor si aerului princiar al voalului, produc un efect deosebit. Combinata cu o pereche de pantaloni negri pai, sau cu o rochie simpla, conica, bluza cu perle e un accesoriu incantator, dorit de multe garderobe, care, intr-o astfel de zi, poate fi solutia perfecta pentru o vestimentatie de efect.

3 Comments

  1. E o bluza foarte draguta…si eu m-am gandit ieri daca sa nu scriu despre ea :))

    July 4, 2010
    Reply
  2. anky said:

    Si mie mi-a atras atentia :)
    Iar duminica, tot timpul am considerat, ca trebuie sa port ceva mai special – ca intr-o zi de sarbatoare!

    July 4, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *