Pe ce mai punem mancarea

Mie imi place sa mananc. Punct. Sanatos, ce-i drept, caci evit cu grimase sugestive tot ce este junk si ce consider eu ca nu prea ar lega prietenii cu stomacul, ficatul si alte organe care ar putea fi vizate de ingestia respectiva. Imi place sa ma asez tacticos la masa, sa ma relaxez si sa mananc incetul cu incetul. Sa mestesc, sa privesc, sa miros, sa dezvolt o relatia cu continutul din farfurie. E ceva stiinta sincer, pentru ca persoanele din jurul meu nu le-am observat a fi nici pe departe atat de atente. Oamenii(aia pe care ii stiu eu cel putin) mananca repede, se gandesc mereu la altceva in timp ce fac asta si se umplu de griji si de mancare, ca deh, daca creierul nostru nu prea inregistreaza actiunea, nici noi nu resimtim de obicei efectele decat atunci cand ajungem intr-o stare de burduseala si moleseala.

Cei care asemeni mie incearca sa faca din mesele zilnice experiente cat mai placute stiu totusi ca asta nu este suficient. Conteaza locul, conteaza starea de spirit si pentru mine conteaza foarte mult farfuria. Farfuria care gazduieste linistita si de multe ori nebagata in seama hrana care ne sustine. De ce are ea un rol atat de important? Pentru ca in functie de culoare iti poate stimula sau inhiba apetitul, pentru ca in functie de forma iti poate usura sau nu mancatul, pentru ca in functie de marime iti pune la dispozitie o portie mai mare sau mai mica.

Mie imi plac farfuriile deosebite. Imi plac farfuriile care transforma o simpla masa intr-o experienta mai interesanta si mai completa. Asa ca, pentru ca v-am tinut suficient in suspans zic eu, va invit in magazinul ROXXART sa trageti cu ochiul la o asemenea farfurie deosebita.

Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *