11 Comments

  1. anitabdesign said:

    Un articol in tendinte, foarte frumos si relaxant. Multumesc pentru includere!

    February 21, 2012
    Reply
  2. GabyS said:

    Foarte bine documentat articolul si frumos ilustrat! Multumesc mult pentru includere!

    February 21, 2012
    Reply
  3. blanitza said:

    Draga Elysee, un articol grozav si-un comentariu desavarsit vis-a-vis de tendintele caselor de moda si designerilor celebri ai lumii, multumesc din tot sufletul ca ai inclus si creatia mea printre frumusetile breslase in trend!! Culorile alese, cat si materialele+croielile pieselor, arata clar dorinta unei evadari din cotidian, poate chiar un abandon intr-o lume mult mai frumoasa, simt ceva decadent aici, de-un “kistch delicios”, asa cum legenda urbana a Zarazei, dintr-o poveste siropoasa a inceputului de secol trecut, devine acum pretioasa si plina de continut tocmai datorita timpului care-a trecut peste ea, si-a innobilat-o. Expresia “kistch delicios” nu-mi apartine, evident, este a lui Mircea Cartarescu(bine, el nu comenteaza moda, ca n-ar avea cum, insa inregistreaza tendintele din literatura). Ma bucura enorm faptul ca ne tii la curent, si te rog s-o mai faci, chiar cred ca Breslo are nevoie de articole documentate si comentarii pertinente, bravoo pentru idee!!!

    February 21, 2012
    Reply
  4. elyseeart said:

    Multumesc mult pentru aprecieri, atunci nu am altceva de facut decat sa va tin la curent, cu ideile in priza :)

    February 21, 2012
    Reply
  5. Ipipura said:

    felicitari pentru articol si multumesc si eu mult pentru includere.
    pupici:)

    February 21, 2012
    Reply
  6. irinaindira said:

    Felicitari pentru atat de bine documantatul articol!!!Ca de obicei informatii utile pline de miez!!!Multumesc de includere ,ma simt onorata!

    February 21, 2012
    Reply
  7. O adevarata “:fashion column” grefata pe produsele Breslo – super !

    February 22, 2012
    Reply
  8. Felicitari pentru articol! Multumesc ca ati selectat lucrarea mea in cadrul celor care definesc tendintele. Mult succes in continuare!:)

    February 22, 2012
    Reply
  9. iulika said:

    Felicitari pentru articol! Foarte interesant si “dulce”! Multumesc tare mult ca mi-ai adaugat si mie creatia la acest articol! Succes in continuare in tot ceea ce faci! :*

    February 22, 2012
    Reply
  10. PixAlia said:

    super articol!ca o cutie de bomboane fondante, dar mai bun.

    February 23, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *