O zi hippie

Mereu mi-am dorit sa ma fi nascut cu ceva ani buni inainte, sa traiesc intr-o cu totul alta perioada de timp. Eh…asta este, nu am avut de ales si nici nu vreau sa fac pe vesnica nemultumita acum! Azi, am o surpriza pentru voi! Eu voi fii ghidul vostru intr-o scurta si de neuitat calatorie in timp. Unde, unde, tanti iuli? Pai, nu mai e asa interesant acum, titlul ma da de gol:))

Prima chestie pe care o propun e sa ne infiltram, sa nu parem extraterestrii printre omuletii astia din anii ` 60. Va invit sa dam buzna si sa golim magazinul gratefulhippie. Eu mi-am ales deja tricoul si va zic de pe acum ca nu il impart!

Ce e de apreciat in aceasta cultura e faptul ca tot ce imbracau ei era eco-friendly, in sensul ca totul era facut de ei, niciodata cumparate din marketuri. Eu zic ca asta ar fi lectia pe care ar trebui sa o invatam de la ei: materiale naturale, vaporoase, confort maxim, culori vii.

Tricourile in general erau foarte incarcate de motive si culori, in general imprimeuri psihedelice, hipnotice cu o intensa semnificatie pentru adeptii culturii. Cand vine vorba de accesorii, acestia preferau desigur bijuteriile din materiale naturale si de inspiratie amero-indiana. Purtau bandane si esarfe legate prin diferite parti ale corpului si bijuterii realizate cu migala din margele colorate.

Degeaba va povestesc eu acum…intentia mea a fost doar sa va introduc in atmosfera, sa va pregatesc pentru incredibila calatorie:)

ENJOY!

fazinee

FamousCupcake

mufulina

RockYourStyle

TheMistiqueMoth

Cora

BohemianSin

LorandCoza

74streetbags

Liynda

3 Comments

  1. mariannetm said:

    Au fost cei mai frumoşi ani. Ce bine ar fi dacă am putea călători în timp !!!

    July 17, 2012
    Reply
  2. fazinee said:

    Ador moda hippie, este un stil unic si in acelasi timp extravagant. Fiecare articol in parte, fie el vestimentar, fie accesoriu iti scoate in evidenta personalitatea si spiritul liber :)

    July 18, 2012
    Reply
  3. 74streetbags said:

    multumim ca ati ales si gentuta boastra! toate bune!

    August 8, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *