9 Comments

 1. sireneanee said:

  am reusit sa stau langa Ioana foarte putin timp ,dar a fost suficient sa-mi dau seama ca este o persoana puternica si in acelasi timp sensibila , o persoana inventiva si inovativa:) ,calma,calda,exuberanta , o persoana care iti da o senzatie de bine si de liniste atunci cand esti in preajma ei ,si binenteles lasand amprenta pe fiecare produs creat de ea aceiasi senzatie o pastrezi mereu cu tine cand porti o iutza inflorata pictata de Zaza sau una din minunatele ei genti

  October 14, 2008
  Reply
 2. ioana said:

  Iti multumesc din suflet, Sireneanee si sper sa ne intalnim si sa petrecem mai mult timp impreuna anul viitor! Multa sanatate! Ai grija de tine si de bebe :)

  October 14, 2008
  Reply
 3. dana said:

  … am implinit deja doua veri de cand ne cunoastem, virtual vorbind. timp in care te-am urmarit permanent. admir hotararea ta, perseverenta si seriozitatea pe de-o parte, talentul, pasiunea, creativitatea…de cealalta. ador gentile create de tine…cu invidie si cu admiratie, pentru ca eu nu stiu sa tin un creion in mana….maiestria cu care pui in valoare fiecare obiect (imi amintesc colectiile de bijuterii, broderiile…). pentru mine, esti artist si slujitor al artei in acelasi timp. sustin miscarea HANDmade pe care ai initiat-o si iti doresc din tot sufletul ca toate proiectele tale sa iasa asa cum iti doresti.

  October 14, 2008
  Reply
 4. ioana said:

  Draga Iolanda, este doar o simpla coincidenta pe care am remarcat-o si eu, dar totusi lucrarile nu seamana, in afara de faptul ca infatiseaza floarea de mac. Diferenta este foarte clara: in primul rand pentru ca eu nu foloseasc plastic (polimer) si in al doilea rand tehnica e diferita, macii mei fiind pictati. In orice caz, iti multumesc tie si altor artisti originali ca nu ati incercat sa-mi copiati picturile, dar daca totusi se intampla, eu n-am sa ma supar.

  October 15, 2008
  Reply
 5. ioana said:

  Draga mea Dana, nici nu stiu ce sa-ti spun, ma coplesesti… Iti multumesc mult ca ma sustii si ca-mi esti aproape. Vezi tu… creionul este doar un simplu instrument, ca multe altele. Desi stiu si eu sa crosetez, n-am sa reusesc niciodata sa creez frumosul in acest mod, asa cum o faci tu…

  October 15, 2008
  Reply
 6. iolanda said:

  Ioana, poate ca materialul este diferit dar ar fi mult mai frumos sa incercam cu totii sa fim mult mai originali si sa nu mai dezvoltam la nesfarsit idei de genul “macul meu e mai rosu si are mai multe puncte negre in mijloc”. Hai sa fim realisti si sa recunostem ca nu e mare opera de arta in macul cel rosu si pictat ci doar o idee pe care a avut-o cineva inaintea ta si tu ai luat-o si ai mai intins niste culoare rosie pe ea. In rest, copiile si tentativele de frumos se vor auto-elimina in timp ;)

  October 15, 2008
  Reply
 7. ioana said:

  Iolanda, primul tau comentariu in formularea lui lasa impresia ca toate creatiile mele sunt copiate, ce sa”… mai spunem de macul copiat de la interesart …!!!”, asta fiind de o evidenta iesita din comun iar eu ma ascund dupa deget, lucru care se deduce din al doilea comentariu. Aceste lucruri denota, in primul rind, rea-vointa din din partea ta, dat fiind ca macii pe care insisti atit, sunt niste creatii minore in comparatie cu restul lucrarilor. In al doilea rind ma acuzi de neoriginalitate, iar asta inseamna doar frustrare din partea ta, data fiind, exprimarea cu accente de zeflemea din al doilea comentariu: ” …tu ai luat-o si ai mai intins niste culoare rosie…”. Cit despre auto-eliminarea care survine in timp, ai pefecta dreptate!!! Nu am sa mai raspund la un alt comentariu de al tau deoarece, in ambele te exprimi la plural “ce sa mai spunem…”, ” Hai sa fim realisti…”, si tare am impresia ca nu vorbesc totusi cu o regina.

  October 15, 2008
  Reply
 8. dana said:

  oameni si oameni…
  dupa mine, un obiect, cat de mic, e unic prin faptul ca e facut cu mainile, niciodata identic cu un altul…poarta in el, poate, gandurile celui sau celei care i-a dat forma. originalitate? ce mai conteaza in lumea asta cand toate sunt copii, remake-uri, coveruri sau mai stiu eu ce….eu cred ca e mai important e rezultatul, adica, faptul ca acel obiect, orice ar reprezenta el – face o bucurie cuiva.
  si dincolo de orice, stiu pe cineva care crede, vrea si lupta nu doar pentru sine, ci si pentru ceilalti, artisti sau slujitori ai artei, mesteri si mestesugari….
  mult noroc!

  October 15, 2008
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *