10 Comments

  1. mariac said:

    pe mine margelele astea ma duc cu gandul la ceva dulce. :) si clar mi-au inveselit ziua!!!

    November 17, 2011
    Reply
  2. mariamargica said:

    foarte interesanta viziunea cu margelele pe paleta. Eu sunt curioasa daca margelele alea au fost realizate handmade de cineva sau sunt obtinute industrial si produsul handmade reprezinta ideea de a fi asezate pe paelta?

    November 17, 2011
    Reply
  3. sigur au fost realizate de mana de cineva [ probabil prin India sau China] , dar nu asta era ideea. eu sunt curioasa daca tu ai citit cu atentie articolul.

    November 17, 2011
    Reply
  4. multu bwe, ce-i drept si mie imi place cum a iesit poza asta … mai mult decat margelele :P

    November 17, 2011
    Reply
  5. Da, chiar remarcasem si eu prezentarea. In prima faza am crezut ca e un pandantiv. Fuarte frumos!
    Pentru vremurile astea, ai despartit chiar prea bine in silabe.:)

    November 17, 2011
    Reply
  6. Noor said:

    Superb… !!

    November 17, 2011
    Reply
  7. mariamargica said:

    Draga “bwe” tocmai pentru ca am citit articolul am facut remarci asupra prezentarii si am admirat ideea in care si furniturile, in cazul nostru margelele, pot fi prezentate sub forma unui produs handmade.
    Ce nu inteleg insa este nevoia ta de a fi ironica vizavi de intrebarea mea referitor la faptul ca, in plus fata de ideea prezentarii , ma intrebam daca si margelele au fost realizate manual d ecineva de pe breslo si nu doar prezentate.
    Am crezut ca acest blog este un loc unde creatorii de lucruri frumoase isi pot impartasi atat ideile, experienta si….. nelamuririle, fara a fi supusi ulterior ironiilor celor care au posibilitatea sa scrie si articole.
    De acum am sa ma mai gandesc daca voi posta vreun comentariu sau vreo intrebare, nu cumva , cei mai experimentati decat mine , sa ma ia ppeste picior daca am indraznit sa ridic niste intrebari pe care mi le-a generat articolul si nu m-am oprit la a elogia produsul sau articolul in sine.

    O zi buna!

    November 18, 2011
    Reply
  8. daca as fi vrut sa fiu ironica, mi-as fi inceput raspunsul cu “draga mariamargica”. does it ring any bells? Breslo este un site de prezentare si vanzare a produselor handmade (ca-s margele, ca-s haine, bomboane sau felicitari), articole vintage si furnituri. pana acum am scris despre handmade si vintage. ieri am vrut, intamplator “fermecata” de modul de prezentare al unui produs banal – furnituri sub forma de margele de sticla- sa ating si acest sector, mai rar prezentat. sincer, nu vad motivul acestei izbucniri. ma bucur enorm ca ai sa te gandesti inainte de a posta vreo intrebare sau comentariu. mneah, nici acum nu-s ironica. asta e felul meu de a fi :)

    November 18, 2011
    Reply
  9. mariamargica said:

    Draga mea “bwe” ma bucur enorm ca mi-ai reamintit ce inseamna ‘breslo”. In acelasi timp ma bucur enorm ca am avut ocazia sa te cunosc.

    November 18, 2011
    Reply
  10. mariamargica said:

    draga “bwe” ma bucur enorm ca mi-ai amintit ce reprezinta “breslo”. Ma bucur enorm ca te-am cunoscut.

    November 18, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *